IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Telemark Byggtjeneste AS

Vis i kart
35 59 22 55
wenche@byggtjenesten.no www.byggtjenesten.no

Mer informasjon

Velkommen til Telemark Byggtjeneste AS

Telemark Byggtjeneste AS er stedet for deg som ønsker bistand og informasjon om boligrelaterte produkter og leverandører til forskjellige løsninger og se på produkter som er utstilt uten kjøpepress.

Enten du vil ha gratis informasjon og veiledning, eller du vil komme på våre gratis temakvelder, er byggtjenesten verdt et besøk. Våre temakvelder er stadig like populære og åpen for alle. Uansett er byggtjenesten plassen for deg som ønsker inspirasjon og ideér, samt gratis kataloger og holde deg selv oppdatert på hva som skjer på hytte og boligfronten. Vi har ca. 450 kvm. utstillinger på “alt” innen bolig.

Vi prøver til enhver tid å innhente utstillere som skal dekke et videst mulig spekter for deg som skal bygge nytt, pusse opp eller restaurere. Vi har også egen visittkorttjeneste for deg som trenger fagfolk til å gjøre jobben.

18 April ble en ny avis, fra Telemark Byggtjeneste AS, distribuert ut til alle husstander i Grenland. Vi håper denne kan være til hjelp i en hektisk bygge, oppussings eller restaurerings- hverdag. Her kan du ta kontakt med leverandør eller forhandler direkte, for hjelp og pristilbud på det du måtte ønske.

Ta turen innom, det kan lønne seg!

Telemark Byggtjeneste AS holder til på besøksadressen Hagebyvegen 39, 3734 Skien. Foretaket ble startet i 1982-06-18 og registrert i brønnøysund-registrene 1990-02-14 og som et Aksjeselskap. Telemark Byggtjeneste AS driver i bransjene "Byggetekniske konsulenter" og "Messer og messehaller". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Telemark Byggtjeneste AS på telefon 35 59 22 55, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.byggtjenesten.no

Besøksadresse Hagebyvegen 39, 3734 Skien
Postadresse Hagebyvegen 39, 3734 Skien
 
Epost
wenche@byggtjenesten.no
Telefon
(+47) 35 59 22 55

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies