IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Teknor System AS

Teknor System driver med prosjektering, salg og service av utstyr til oppdrettsnæring, fiskerindustri og annen industri.

Vis i kart
74 16 73 90

Åpningstider ( i dag: 24 timer )

Mandag
24 timer
Tirsdag
24 timer
Onsdag
24 timer
Torsdag
24 timer
Fredag
24 timer
Lørdag
24 timer
Søndag
24 timer
norway@teknor.no www.teknor.no

Mer informasjon

Gjennom snart 30 år har vi jobbet for å nå disse målene. Hver dag, hver time arbeider vi mot en utvikling som sikrer deg og miljøet den beste løsningen. Ved bruk av miljøvennelige og energibesparende produkter i våre prosesser, senker vi dine kostnader, og gir et effektivt og komplett system av høyeste kvalitet.

Vi tenker helhet og personlig service når vi skal løse dine problemer. Enten det gjelder vann eller varme, så finner du svarene hos oss. Vi fornyer oss stadig og kan til enhver tid tilby de beste produktene på markedet.

Vår fagkunnskap og erfaring gir oss muligheten til å planlegge teknikken til ditt behov samt maksimal utnyttelse av produktenes beste egenskaper. Vår stab vet hvor viktig det er å skape løsning hvor vi kan tilpasse de forskjellige komponentene til hverandre i et perfekt samspill. Dette gir det et system med høy driftsikkerhet og lang levetid, uten store serviceutgifter.

Kontaktinformasjon

www.teknor.no

Besøksadresse Sjøfartsgata 14, 7714 Steinkjer
Postadresse Sjøfartsgata 14, 7714 Steinkjer
 
Epost
norway@teknor.no
Telefon
(+47) 74 16 73 90
Mobiltelefon
(+47) 971 66 002

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies