IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Teknologisk Institutt

Vis i kart
22 86 50 00
firmapost@ti.no www.teknologisk.no

Mer informasjon

Om Teknologisk Institutt Teknologisk Institutt er en tverrfaglig kompetansebedrift og har bidratt til økt verdiskapning i norsk næringsliv i nærmere 100 år.

Ved å arbeide på tvers av disipliner står vi i en unik posisjon til å skreddersy helhetlige og kostnadseffektive løsninger. Våre største kunder er ledende innen bransjer som olje, gass og energi, produksjon, fly- og romfart, infrastruktur, transport og telekom.

Vi har omtrent 210 medarbeidere og er lokalisert i Oslo, Kongsberg, Stavanger, Haugesund, Bergen, Trondheim og Gøteborg.

Teknologisk Institutt holder til på besøksadressen Kabelgaten 2, 0581 Oslo. Foretaket ble startet i 1969-02-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-02-20 og som et Sti. Teknologisk Institutt driver i bransjene "Bedriftsøkonomi - Konsulenter", "Bygge- og anleggsteknikk - Konsulenter", "Databasevirksomhet", "Kursvirksomhet og kveldsskoler", "Maskinteknikk - Konsulenter", "Materialhåndtering/ Transportteknikk - Konsulenter", "Medisinske laboratorier", "Næringsetablering- og utvikling - Konsulenter", "Produktutvikling", "Rådgivende ingeniører - bedriftsrådgivning", "Reklame og markedsføring", "Sveiseteknikk - Konsulenter", "Tekniske prøver og analyse", "Var - Konsulenter" og "Videregående skoler - Teknisk og yrkesrettet". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Teknologisk Institutt på telefon 22 86 50 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.teknologisk.no

Besøksadresse Kabelgaten 2, 0581 Oslo
Postadresse Postboks 141 Økern, 0509 Oslo
 
Epost
firmapost@ti.no
Telefon
(+47) 22 86 50 00
Telefaks
(+47) 22 72 45 02

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies