IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Techskills AS

Techskills - When you need skilled people

Vis i kart
915 90 570
www.techskills.no

Mer informasjon

Techskills as er ett rekrutterings- og bemanningsselskap som spesialiserer seg inn mot kunder som krever konsulenter med fag-, spesial-, ingeniør-, og/eller lederkompetanse.

Techskills as har fire forretningsområder og har sin styrke innen rekruttering og bemanning (utleie) av fagarbeidere, spesialister, ingeniører og ledere. Techskills har i sitt nettverk høykompetente personer som raskt kan gå inn i nøkkelroller eller i en toppledelse, og som gjør at vi kan levere «Management for hire» . Techskills fjerde forretningsområde er rådgivning. Vi bistår våre kunder med faglig tjenestebistand innen finans og økonomi, strategisk rådgivning innen selskapsutvikling, i tillegg til rådgivning innen organisasjonsutvikling / endringsledelse og HR faglig bistand.

Vi tilbyr kompetanse innen de fleste tekniske og merkantile fagdisipliner, og møter etterspørselen i markedet med kompetente konsulenter. Våre konsulenter kan påta seg oppgaver og ansvar som krever høy faglig kompetanse og analytiske ferdigheter.

Selskapets benytter moderne «search» metodikk og har gode forretningsforbindelser med stort nettverk lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Det gjør at Techskills as løpende fornyer sin kompetansebase både med norske- og engelskspråklige kandidater. På denne måten har vi gode forutsetninger for å framskaffe den rette konsulenten og imøtekomme ønsket kompetanse for våre kunder.

Techskills as ble etablert våren 2013 med Telemark Group as som hovedaksjonær.

Selskapets unge alder til tross: Medarbeiderne i Techskills as har med seg solid kompetanse og lang erfaring innen bemannings- og rekrutteringsbransjen.

Morten Immerstein, tidligere distriktssjef i Manpower Telemark, er daglig leder i selskapet. Bistår innenfor alle tjenester i selskapet, men i hovedsak utleie av personell.
Tom Høier Petersen, tidligere rådgiver i Adecco og medutvikler av Adecco Select, er faglig leder rekruttering av ledere, ingeniører, fagspesialister og fagarbeidere (faste stillinger).

Vårt team er satt sammen med perspektivet om å komplettere hverandre. Samtidig representerer hver og en av oss en spisskompetanse som vi integrerer inn mot våre kunder og kandidater.

Dette skal sikre at våre tjenesteleveranser innfrir avtalte forventninger.

Techskills as ønsker å utvikle et tillitsfullt og langsiktig samarbeid med sine kunder.

Techskills AS holder til på besøksadressen Klostergata 30, 3732 Skien. Foretaket ble startet i 2013-03-10 og som et Aksjeselskap. Techskills AS driver i bransjen "Bedriftsrådgivning". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Techskills AS på telefon 915 90 570 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.techskills.no

Besøksadresse Klostergata 30, 3732 Skien
Postadresse Klostergata 30, 3732 Skien
 
Telefon
(+47) 915 90 570
Mobiltelefon
(+47) 915 90 570

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies