IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Team Lines Norge AS

Vis i kart
22 83 39 00
info@teamlines.no www.teamlines.com

Mer informasjon

Sijaco as er et Oslobasert transportselskap og vår hovedvirksomhet er stykkgodstransport i østlandsregionen og da spesielt i Oslo og omegn.

Vi har biler i varierende størrelser fra liten varebil til 18 tonns lastebil med skap, løftelem og full sideåpning.

Dette gjør oss i stand til å håndtere mange typer gods, men vi har en hovedvekt av pallegods, og vi kjører spesielt mye for grafisk bransje. !!

Vi er spesielt opptatt av at du som kunde skal oppleve forutsigbarhet og trygghet for at dine forsendelser kommer frem i overensstemmelse med dine behov og vi jobber derfor litt annerledes enn de fleste andre transportbedrifter.

De fleste av våre oppdrag er hasteoppdrag der behovet for transport oppstår uforutsigbart og med korte tidsfrister for levering. Et veldig vanlig oppdrag for oss består i å levere noen paller fra en adresse i Oslo til en annen, og dette gjør vi i løpet av to timer fra oppdraget blir bestilt. For å klare dette hver gang vi blir spurt må vi være fleksible, og derfor kan vi ikke som de fleste andre leie ut kapasiteten vår så fort vi kan i travle tider. Vi prioriterer å få løst behovene til våre etablerte kunder.

Vi håper du finner det du leter etter på våre nettsider. Og husk vi er aldri lenger unna enn en rask telefon når som helst til 400 43210. Og vi gjør alt vi kan for å kunne si JA til din forespørsel.

Team Lines Norge AS holder til på besøksadressen Sjursøya 9, 0193 Oslo. Foretaket ble startet i 2000-04-27 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-05-23 og som et Aksjeselskap. Team Lines Norge AS driver i bransjene "Transport og Logistikk", "Transport tjenester" og "Øvrige transporttjenester". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Team Lines Norge AS på telefon 22 83 39 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.teamlines.com

Besøksadresse Sjursøya 9, 0193 Oslo
Postadresse Postboks 1410 Vika, 0115 Oslo
 
Epost
info@teamlines.no
Telefon
(+47) 22 83 39 00
Telefaks
(+47) 22 83 39 04

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies