IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tante Marie AS

Tradisjonelle Solør-Odal-bunader for damer og herrer. Den originale Lundebydrakten fra 1932 med sort, hvitt eller blått klede.

Vis i kart
62 81 47 07
post@tante-marie.no tante-marie.no

Mer informasjon

Velkommen til Tante Marie AS - Solør-Odal bunaden Lundebydrakten

Tante Marie AS ble etablert i 1954. Helt siden starten har forretningen produsert og solgt bunader og drakter med lokal tilknytting. Samme år dukket det også opp spørsmål etter en kvinnebunad med lokal opprinnelse. Etter omfattende forskningsarbeide ble Solør-Odal-bunaden for kvinner ferdig rekonstruert og godkjent av Landsnemnda for bunadsspørsmål. Året var 1958. Tante Marie har altså i over 50 år levert bunader og drakter til et stort antall fornøyde kunder. Forretningen har med andre ord en meget solid lokal forankring.

I forretningslokalene i midtbyen tilbyr vi også et stort utvalg designvarer og brukskunst til fornuftige priser. Gjenstander som passer ypperlig til gaver ved ulike anledninger. Våre ansatte finner garantert løsning på alle gavespørsmål. Det er bare å prøve oss.

Hvert år finner et stort antall norske og utenlandske turister veien hit til distriktet. Til disse tilbyr vi solide og stedstypiske suvenirs som de kan ta med hjem som et minne om besøket i distriktet vårt.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon!

Tante Marie AS holder til på besøksadressen Storgata 33, 2212 Kongsvinger. Foretaket ble startet i 1954-02-06 og registrert i brønnøysund-registrene 1990-02-15 og som et Aksjeselskap. Tante Marie AS driver i bransjene "Brukskunst", "Bunad og husflid" og "Tekstilbutikker". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tante Marie AS på telefon 62 81 47 07, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

tante-marie.no

Besøksadresse Storgata 33, 2212 Kongsvinger
Postadresse Storgata 33, 2212 Kongsvinger
 
Epost
post@tante-marie.no
Telefon
(+47) 62 81 47 07
Telefaks
(+47) 62 81 42 45

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies