IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tannreiser.No

Vis i kart
02715
info@tannreiser.no www.tannreiser.no

Mer informasjon

Tannreiser.no arrangerer din reise til Budapest .Vi kommuniserer med Kreativ Dental om reisen og dine behandlingstider. Vi er også behjelpelig med å ordne oppholdet for din familie eller eventuelle ledsager. Vi finner tidspunkt for behandling og lengden på behandlingen på bakgrunn av det som skal utføres ut ifra opplysninger du selv gir oss. Du betaler selv alle utgifter som er forbundet med opphold og behandling direkte i Budapest.

Behandlingene er ulike; noen tar noen få dager, andre tar litt lengre tid. Derfor reiser du individuelt og på et tidspunkt som passer deg i forhold til ledig kapasitet på klinikken. Det er mange pasienter på tannhotellene til enhver tid, så du er sjelden alene.

Her er noe av det vi gjør i Norge: Vi hjelper til med booking av flybilletter (men du må bestille og betale dem selv, ofte via Internett). Vi bestiller time hos Kreativ Dental tilpasset reisetidspunktet ditt. Vi bestiller rom på et av hotellene der vi har avtale - Hotell Amadeus, Hotell Eben eller Hotell Lucky. Vi sørger for at du blir hentet gratis på flyplassen i Budapest og kjørt gratis tilbake ved hjemreise. Vi er kommunikasjonsleddet mellom tannpasient og Kreativ Dental. Vi rekvirerer norsk tolk hvis det er behov for det. Vi kan sørge for ytterligere informasjon.

Før avreise mottar du en bekreftelse på bestillinger vedrørende tannlegetimer, hotell og henting på flyplassen. Vi er dessuten bindeledd mellom pasient og klinikk også under oppholdet, eller når du er kommet hjem igjen, hvis du har spørsmål om behandlingen.

Tannreiser.No holder til på besøksadressen Nedre Møllenberg gate 30 A, 7014 Trondheim. Foretaket ble startet i 2006-07-10 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-09-26 og som et Ansvarlig selskap med delt ansvar. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tannreiser.No på telefon 02715, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.tannreiser.no

Besøksadresse Nedre Møllenberg gate 30 A, 7014 Trondheim
Postadresse Nedre Møllenberg gate 30 A, 7014 Trondheim
 
Epost
info@tannreiser.no
Telefon
(+47) 02715
Mobiltelefon
(+47) 934 66 934

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies