IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tannlegevakt Majorstua

Et friskere og vakrere smil

Vis i kart
22 60 08 78
tannlegevakt@hotmail.com www.tannlegevaktmajorstua.no

Mer informasjon

Tannklinikk Majorstua er et tannlegekontor med lang erfaring og meget god faglig kompetanse. Vi hjelper deg med det meste innenfor tannbehandling og utfører ordinær, kosmetisk, kirurgisk og akutt tannbehandling.

Vi har både allmennpraksis og akuttvakt med time på dagen, 24 timer i døgnet.

Det viktigste for oss er å komme fram til en løsning som passer deg og dine behov.

Flere alternativer for tannbehandling blir lagt frem for deg og du har til enhver tid muligheten til å kunne velge det som passer deg best, slik at du kan føle deg trygg og være fornøyd.

Vi kan tilby: Ordinær tannbehandling Time på dagen Akuttbehandling 24 timer Implantat behandling Bleking av tenner Protese/bro Krone ( helporselen/metallporselen/gull) Visdomstenner(operasjon) Kosmetisk tannbehandling Digitalt røntgen Moderne utstyr Hjelp til deg med tannlegeskrekk

Tannlegevakt Majorstua holder til på besøksadressen Jacob Aalls gate 18, 0368 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2005-10-22 og som et Enkeltpersonforetak. Tannlegevakt Majorstua driver i bransjen "Tannleger". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tannlegevakt Majorstua på telefon 22 60 08 78, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.tannlegevaktmajorstua.no

Besøksadresse Jacob Aalls gate 18, 0368 Oslo
Postadresse Jacob Aalls gate 18, 0368 Oslo
 
Epost
tannlegevakt@hotmail.com
Telefon
(+47) 22 60 08 78
Mobiltelefon
(+47) 936 56 176

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies