IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Tannlege Rune Normann AS

Tannlegesenter midt i Bodø sentrum.

Vis i kart
75 52 00 11

Åpningstider ( i dag: 08.00–15.30 )

Mandag
08.00–15.30
Tirsdag
08.00–15.30
Onsdag
08.00–15.30
Torsdag
08.00–15.30
Fredag
08.00–15.30
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
t-runorm@online.no www.runenormann.no

Mer informasjon

Fokus på smertefri tannbehandling

Det har vært stor utvikling de siste årene når det gjelder teknikker, materialer og utstyr. Dette medfører at behandlingen foregår på en mye mer skånsom og behagelig måte enn tidligere. Hos oss er du som pasient i fokus, og tilbudet tilpasses deg som person og dine behov. Først og fremst hjelper vi deg til å bli trygg på oss. Så tar vi behandlingen i ditt tempo. Behandlingen må ikke starte ved første konsultasjon. Når du er klar for å gå videre, kan det tilbys beroligende medikamenter, om ønskelig. Vi bruker vanligvis computer assistert bedøvelse. Innretningen ser ut som en tynn penn med en plastkabel til computeren. Dette gir en mye mindre skremmende og smertefull opplevelse. Overflatebedøvelse med spray kan også benyttes for a minske smerter ved innstikk.

Bred erfaring i estetisk og kosmetisk tannbehandling

Tannbehandling må tilpasses hver enkelt person. Vi ønsker at tennene skal passe til pasientens ansiktsform, lepper, hudfarve, kroppsfasong og alder. Inman aligner er en ny behandlingsmetode som gir stor kosmetisk forbedring med svært lite inngrep i tennene. Dette kan leses mer om under behandlingsformer. Skal det utføres en tannbehandling bruker vi gjerne foto og modeller for å demonstrere forandringen. Det kan lages gipsmodeller, der vi modellerer et sluttresultat i voks. Midlertidige plastoppbygginger på de eksisterende tennene, illustrerer det ferdige resultat. Hvis pasienten føler at endringene er riktige, er neste steg å lage permanente fasader/kroner i porselen. I motsetning til ved plastisk kirurgi, har vi mulighet til se endringene direkte i munnen før man gjør noe permanent.

Kunnskap til å behandle. Evnen til å bevare.

Tannlege Rune Normann har over 20 år erfaring som tannlege. Et godt og tillitsfullt samarbeid mellom pasient og behandler anbefales å for bevare en god tannhelse. Riktig forebyggende behandling, gjør pasienten derfor i stand til å ta vare på tenner og støttevev. All tannbehandling, bør gjøres mest mulig skånsomt. Vi ønsker å bevare mest mulig av tannen når den skal restaureres. De nye komposittmaterialene gir oss en unik mulighet til dette. Hvis man må ta stilling til om tenner må fjernes pga ulykke, tannråte eller tannkjøttsykdom, må man tenke alternativer, kostnader og prognose. I enkelte tilfeller kan det være riktig å fjerne en tann eller flere for å bevare andre tenner eller støttevev. Dette vil i tillegg spare pasienten for tid og store utgifter.

Spesialkompetanse i implantatprotetikk

Tannlege Rune Normann har spesialkompetanse fra Universitetet i Bergen. Dette gir pasienten rett til refusjon til implantatbehandling ved tannkjøtt sykdommen, kronisk marginal periodontitt. Det gis også refusjon ved traumer, yrkesskader, munntørrhet og tannslitasje.

Implantatbehandling er nå førstevalget for å erstatte tapte tenner. Vi samarbeider med oralkirurg ved innsetting av selve implantatet. Kronen, broen eller protesen som utgjør den synlige delen av arbeidet, gjøres her på vår klinikk. Vi har også direkteoppgjør med NAV.

Tannlege Rune Normann AS

holder til på besøksadressen Sjøgata 21, 8006 Bodø. Foretaket ble startet i 2003-10-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2003-12-20 og som et Aksjeselskap. Tannlege Rune Normann AS driver i bransjen "Tannleger". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tannlege Rune Normann AS på telefon 75 52 00 11, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.runenormann.no

Besøksadresse Sjøgata 21, 8006 Bodø
Postadresse Sjøgata 21, 8006 Bodø
 
Epost
t-runorm@online.no
Telefon
(+47) 75 52 00 11
Mobiltelefon
(+47) 906 87 704
Telefaks
(+47) 75 52 00 12

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies