IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tannlege Klette & Co

Vis i kart
22 83 70 61
kaklette@online.no www.tannlegeklette.no

Mer informasjon

Hos oss er pasienten alltid den viktigste personen på kontoret. Målet vårt er at pasienten skal ha det så behagelig og hyggelig som mulig. Vi tar oss av ditt behov for vanlig tannpleie, forebyggende tannbehandling og spesialistbehandling.

Når behandlingen går utover vår kompetanse, henviser vi pasienter til godkjente spesialister. Dette gjelder for eksempel kompliserte implantatbehandlinger, avanserte tilfeller av “tannkjøttsbetennelse”, enkelte oralkirurgiske inngrep og kjeveortopedisk behandling.

Vi har hele tiden hatt tannpleiere med på laget. Tannpleiere er høyskoleutdannet og har grundig opplæring i både kariesdiagnostikk såvel som diagnostisering og behandling av tannkjøttbetennelse (periodontitt). Dersom tannpleieren finner noe som må ses på av tannlegen, settes det opp time til dette.

Mange pasienter bestiller time hos tannpleieren for å få den årlige undersøkelse av tenner og tannkjøtt samt nødvendig tannrens og polering. Meget skånsomt renses tennene for tannsten og belegg. Tannpleieren bruker et ”airflow” instrument som blåser tennene rene for brunt belegg fra kaffe, te, røyk etc. Denne metoden skader ikke tannemaljen.

Har du tannlegeskrekk? Mange pasienter er redde for smerten ved en tannbehandling. Dersom du er en av disse, tar vi oss spesielt av deg.

Kontaktinformasjon

www.tannlegeklette.no

Besøksadresse Klingenberggata 7, 0161 Oslo
Postadresse Postboks 1919 Vika, 0124 Oslo
 
Epost
kaklette@online.no
Telefon
(+47) 22 83 70 61
Telefaks
(+47) 22 83 70 61

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies