IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tannlege Henriksen

Nøkkelegenskaper Lang erfaring og moderne behandlingsmetoder. Rolige og avstressende omgivelser. Lang erfaring med protesebehandling. Har god erfaring med tannlegeskrekk.

Vis i kart
66 78 78 17

Åpningstider ( i dag: 8-15.30 )

Mandag
8-15.30
Tirsdag
8-15.30
Onsdag
8-15.30
Torsdag
10-18
Fredag
stengt
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Mer informasjon

Velkommen til tannlegeklinikken Inger Hattestad Henriksen!

Som tannlege har jeg allsidig erfaring og jeg underviser studenter tidlig i studiet før de begynner med pasienter. Der er de innom de fleste deler av tannlegefaget og jeg liker å få brukt en side av meg selv som pedagog.

Jeg gjør mange typer tannbehandling. Jeg har god erfaring med fyllinger, jeg gjør endel rotfyllinger og selvsagt kroner og broer av ulike typer. Jeg har tanntekniker ved siden av meg som gjør meget bra arbeid, og jeg kan også få tak i rimeligere alternativer ved importarbeid fra Østen.

Jeg har god erfaring med avtagbare proteser, men jeg gjør ikke noe implantater. Jeg gjør enkel tannkjøttbehandling og litt kirurgi så langt jeg kan uten assistent. Jeg har noe erfaring med lette former for tannlegeskrekk og vil forsøke å få til en dialog for å hjelpe de som trenger det. Jeg gjør ikke tannregulering og har ikke så mye erfaring med behandling av barn.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Kirkeveien 230, 1383 Asker
Postadresse Kirkeveien 230, 1383 Asker
 
Telefon
(+47) 66 78 78 17

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies