IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Tannlege Angelus AS

Din ekspert på tannhelse i Namsos

Vis i kart
74 27 22 69
nik.angelus@gmx.net http://www.tannlege-angelus.no/

Mer informasjon

Hos tannlege Angelus i Namsos treffer du profesjonellt tannhelsepersonell som er stolte av faget sitt. Vi har som mål å bruke god tid på alle konsultasjoner, slik at du får tilpasset tannbehandling i en avslappet og komfortabel atmosfære. I tillegg til hyggelig tannhelsepersonell har vi:

  • Hjemmekoselige lokaler
  • Topp utstyr
  • Faglig oppdatert personell som ønsker å imøtekomme din tannhelse på best mulig måte

Tannlege Angelus har absolvert kompetansekurs i implantatprotetikk på Haukeland universitetssykehus i Bergen og er godkjent for implantatprotetikk med trygdestønad- som den eneste i Namsos. Tannlege Angelus er medlem i Den norske tannlegeforening NTF, Scandinavian Society for Prosthetic Dentistry SSPD og European Association for Osseointegration EAO. Vi er også stolte av å være miljøfyrtornsertifisert som eneste tannlegekontor i Nord-Trøndelag.

Vårt tannlegekontor har i tillegg direkteoppgjør med HELFO slik at pasienter som har rett til refusjon fra HELFO slipper å forskuttere hele honoraret for behandlingen og betaler bare egenandel. Tannlege Angelus har fra de siste fem år 406 etterutdanningstimer i Den norske tannlegeforenings etterutdanningssystem, som krever 150 timer.

Tannlege Angelus er tillitsvalgt som leder i Nord-Trøndelag Tannlegeforening, og har vært det siden 2007. Vi ivaretar din tannhelse.

Hjertelig velkommen til oss!

Kontaktinformasjon

http://www.tannlege-angelus.no/

Besøksadresse Abel Meyers gate 8, 7800 Namsos
Postadresse Abel Meyers gate 8, 7800 Namsos
 
Epost
nik.angelus@gmx.net
Telefon
(+47) 74 27 22 69
Mobiltelefon
(+47) 915 61 037

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies