IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tannami AS

Tannlegekontor med allmennpraksis som satser mot dere som har tannlegeskrekk. Krone/bro behandling, funksjonell og ortopedi/ortodonti.

Vis i kart
66 98 38 80

Åpningstider ( i dag: )

Mandag
0700-1900
Tirsdag
0700-1900
Onsdag
0700-1900
Torsdag
0700-1900
Fredag
0700-1900
Lørdag
Søndag
geir@tannami.no www.tannami.no

Mer informasjon

Tannami er et nytt og annerledes tannlegekontor, med et oppriktig ønske om å levere profesjonell tannbehandling med kjærlighet og omsorg. For å leve opp til dette har vi samlet gode fagfolk med lang erfaring, investert i det siste innen tannteknisk-utstyr, og kurset oss opp til å bli et av de ledende tannlegekontorene i Norge innen behandling av tannlegeskrekk. Hos Tannami tannlegekontor arbeider vi i team: tannlegen og tannlegesekretærene. Dette gjør vi for at du som kunde skal få den best mulige behandlingen, møte et kontor som vet hvem du er og som tilpasser seg etter dine individuelle behov.

Vår tannlegesekretær og kontorsjef, Anlaug Heibekk, er den du først bli kjent med hos Tannami. Hun er den smilende stemmen i telefonen, den personen som tar imot deg.

Tannlegeskrekk: Norge er det mange som lider av fenomenet tannlegeskrekk, men heldigvis finnes det godt utprøvde behandlingsmetoder som gjør det mulig å bli kvitt denne skrekken. Er du blant de som får nervøse rykninger, kjenner magen knyte seg som en ball og føler verden kollapse bare ordet tannlege nevnes, burde du kontakte oss. Gjennom Geir Olsen har vi i Tannami en av Norges fremste spesialister på behandling av tannlegeskrekk. Sammen med deg kan vi gjennom vårt behandlingsprogram gjøre ulyst om til lyst. Klarer vi ikke å kurere deg mot tannlegeskrekk, får du pengene du har betalt for behandlingen tilbake. Det er tross alt smilet ditt vi lever av.

Kontaktinformasjon

www.tannami.no

Besøksadresse Olav Brunborgs vei 4, 1396 Billingstad
Postadresse Postboks 408, 1379 Nesbru
 
Epost
geir@tannami.no
Telefon
(+47) 66 98 38 80
Mobiltelefon
(+47) 971 45 728

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies