IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tanks Videregående Skole

Vis i kart
55 33 76 00
Post.tas@hfk.no www.hordaland-f.kommune.no/tas

Mer informasjon

Tanks videregående skole

360 mennesker tilbringer dagene sine på Tanks. 335 av disser er elever. Elevene er fordelt på 4 klasser på hvert trinn, i tillegg til en klasse med allmenn påbygging. Tanks skole kjennetegnes ved en god sammensveiset elevflokk, der trivselsfaktoren er høy.

Vi som jobber ved skolen legger stor vekt på åpenhet og tilgjengelighet i forhold til både kolleger og elever. Vi er opptatt av elevenes trivsel og av å tilrettelegge for deres faglige framgang.

Både små og større berømtheter har tilbrakt deler av skoletiden sin på Tanks. Storheter som Edvard Grieg, Hans Jæger og Arnulf Øverland må nevnes. Av dagens berømtheter som har vært elever ved Tanks, er vel Elina Krantz og Dagfinn Lyngbø kjente navn for de fleste.

Alle som har vært elev eller ansatt ved Tanks kan med rette kalle seg en Tanksianer. Har en vært tilknyttet Tanks, har en sannsynligvis også kjent den Tankske ånd som henger i veggene her. Å forklare med ord hva denne Tankske ånd består i er vanskelig. Det dreier seg om en tone, en stemning, kanskje en følelse av å være del av en tradisjon. En tradisjon som har linjer tilbake til Hans Tank sine visjoner om at på Tanks skal elevene “dannes til dydige, ædle Mennesker og rettskafne, insigtsfulde Borgere”.

Vi tilbyr følgende utdanningsprogram:

Fellesfag: Geografi, religion, samfunnsfag, historie, matte, norsk, engelsk, naturfag, kroppsøving, tysk, fransk, spansk.

Språkfag: Fransk, spansk, engelsk.

Samfunnsfag og økonomiske fag: Medie- og informasjonskunnskap, samfunnskunnskap, samfunnsøkonomi, politikk og menneskerettigheter, sosiologi, økonomi og ledelse, økonomistyring.

Realfag: Fysikk, kjemi, matematikk, biologi.

Tanks Videregående Skole holder til på besøksadressen Kong Oscars gate 21, 5017 Bergen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-08-10 og som et Underavd. Tanks Videregående Skole driver i bransjen "Videregående skoler - Studiespesialisering". Foretaket har 48 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tanks Videregående Skole på telefon 55 33 76 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hordaland-f.kommune.no/tas

Besøksadresse Kong Oscars gate 21, 5017 Bergen
Postadresse Postboks 1113 Sentrum, 5809 Bergen
 
Epost
Post.tas@hfk.no
Telefon
(+47) 55 33 76 00
Telefaks
(+47) 55 36 51 42

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies