IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Takst & Eiendomstjenester AS Hugo Vedaa

Vi driver med taksering av eiendommer som: Tomter, leiligheter, boliger, næringseiendom, landbruk, skade, skjønn, verditaksering, arv og skifte.

Vis i kart
56 36 07 88
hugo@mestertakst.no www.mestertakst.no

Mer informasjon

Velkommen til Takst & Eiendomstjenester AS

I tillegg til takseringtjenester påtar vi oss også tilstandrapporter, rehabiliteringsrådgivning, vedlikeholdsplaner og rådgivningstjenester.

For å følge markedet og krav til bygg i henhold til ny bygningslov og for å støtte opp om forbruker sine rettigheter og krav til bygg og eiendommer har vi rådgivningstjeneste, byggetilsyn og byggherreombud. Herunder også rådgivning ved forsikringsoppgjør etter skade.

Kontroll av fukt, sopp og drenering. Byggetilsyn og kontroll for finansieringsinstitusjoner.

Kvalitetssikring, dokumentkontroll, kontroll og dokumentasjon i henhold til plan og bygningsloven med forskrifter. Norsk standard.

Eiendomsutvikling og salg, salg av byggetjenester og produkter. Byggesaksbehandling i byggesaker, for tomtefradelinger og landbruks-saker.

Eiendoms-økonomisk rådgivning, forvaltning og drift.

Firmaet har faglig kompetanse som autorisert entreprenør, autorisert pipe/ ildstedsmontør, byggeteknikk, byggmester og takst- og eiendoms-økonom.

Takst & Eiendomstjenester AS Hugo Vedaa

holder til på besøksadressen Skodvinsvegen 112, 5956 Vågseidet. Foretaket ble startet i 1997-07-02 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-07-04 og som et Aksjeselskap. Takst & Eiendomstjenester AS Hugo Vedaa driver i bransjene "Eiendomsforvaltning" og "Takseringstjenester". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Takst & Eiendomstjenester AS Hugo Vedaa på telefon 56 36 07 88, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.mestertakst.no

Besøksadresse Skodvinsvegen 112, 5956 Vågseidet
Postadresse Skodvinvegen 112, 5956 Vågseidet
 
Epost
hugo@mestertakst.no
Telefon
(+47) 56 36 07 88
Mobiltelefon
(+47) 906 80 888

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies