IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tak & Vedlikehold AS

-som avtalt-

Vis i kart
69 25 41 89
raimond@takvedlikehold.no www.takvedlikehold.no

Mer informasjon

Takringen er en landsdekkende kjede av selvstendige takentrepenører. Vi har spesialisert oss på produkter og kompetanse innen områdene taktekking, membran-isolering, takavvanning, drenering og takisolering. Som medlem av Takringen ønsker vi å opptre forpliktende overfor våre kunder. Dette innebærer at vi forholder oss nøyaktig til den avtale som er inngått. Sagt med andre ord så handler det om å levere riktig vare til avtalt pris og innenfor den tidsrammen som er satt opp.

Alle takentreprenørene har lang fartstid i bransjen og vi setter vår ære i å opptre som seriøse leverandører i alle våre kundeforhold.

Stikkordene for vår virksomhet er:

  • Fagmessig utførelse
  • Solid dokumentasjon
  • Prosjektstyring
  • Riktig pris

I Takringen ønsker vi å tilby noe mer enn et produkt; nemlig trygghet. Summen av stikkordene over munner ut i vår forpliktelse som kort kan beskrives “som avtalt”. To små ord som oppsummerer alt vi ønsker å bli forbundet med, så vel overfor kunder som andre samarbeidspartnere.

Tak & Vedlikehold AS holder til på besøksadressen Rabekkgata 9, 1523 Moss. Foretaket ble startet i 1993-02-11 og registrert i brønnøysund-registrene 1993-03-11 og som et Aksjeselskap. Tak & Vedlikehold AS driver i bransjen "Takarbeid". Foretaket har 12 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tak & Vedlikehold AS på telefon 69 25 41 89, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.takvedlikehold.no

Besøksadresse Rabekkgata 9, 1523 Moss
Postadresse Postboks 579, 1522 Moss
 
Epost
raimond@takvedlikehold.no
Telefon
(+47) 69 25 41 89
Telefaks
(+47) 69 25 42 80

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies