IO.NO

Fullversjon Nytt søk

T.M.Oftedal HMS rådgivning AS

Med 40 års erfaring gir jeg rådgivning og kurs innen HMS.

Vis i kart
415 14 730

Åpningstider ( i dag: RING FOR AVTALE )

Mandag
RING FOR AVTALE
Tirsdag
RING FOR AVTALE
Onsdag
RING FOR AVTALE
Torsdag
RING FOR AVTALE
Fredag
RING FOR AVTALE
Lørdag
RING FOR AVTALE
Søndag
RING FOR AVTALE
t-ofted@online.no oftedalhms.no/feriehus_i_spania_1/

Mer informasjon

I løpet av alle disse årene har jeg opplevd mange alvorlige hendelser. Til tross for alle disse alvorlige hendelsene vil jeg påstå at det tryggeste stedet vi kan være er faktisk på arbeidsplassen. De fleste menneskene skader seg i fritiden, hjemme eller utenfor hjemmet. Mitt mål er å få bedriftene til å innse at de ved å fokusere på hva konsekvensene for den enkelte, vedkommende sin familie og bedriften blir dersom noen blir skadet. Hvor hendelsen oppstår er urelevant, konsekvensene blir de samme.

tilbyr jeg et kurs – en samling - hvor disse forholdene tas opp. Ved bruk av skuespill, Karis sko, og diskusjoner gjør vi samlingen til en sterk og personlig opplevelse. Siden dette berører både den ansatte, vedkommende sin familie og arbeidsgiveren oppfordrer vi at de ansatte sin familie også blir bedt med på samlingen. Antall deltakere for en slik samling er mest avhengig av rommet samlingen holdes i.

Sammen med Mintra har jeg også produsert en kort film som setter søkelyset på konsekvensene en ulykke kan føre til for den enkelte, familien og arbeidsgiveren. Jeg arrangerer og kurs innen:

  • Sikkerhetsatferd
  • Holdninger og konsekvenser
  • Observasjon av farlige handlinger
  • Hendelsesgransking

For at mine tjenester skal gi mest mulig tilbake til kunden legger jeg stor vekt på å tilpasse hver enkelt tjeneste i forhold til behov og ønsker.

Kontaktinformasjon

oftedalhms.no/feriehus_i_spania_1/

Besøksadresse Bygdaveien 77, 4333 Oltedal
Postadresse Bygdaveien 77, 4333 Oltedal
 
Epost
t-ofted@online.no
Telefon
(+47) 415 14 730
Mobiltelefon
(+47) 415 14 730

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies