IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Systua Gro Fuhre Lie
Vis i kart
454 56 742
gro64@hotmail.com http://www.nettporten.com/Systua.html

Mer informasjon

Systua er et enmannsforetak med innleid hjelp etter behov, og ligger i Bingen, ei bygd i Buskerud der kommunene Modum, Øvre Eiker, Sigdal og Flesberg møtes. Service og kunden er alltid i fokus, jeg syr for deg og din kropp. Jeg tar imot alle typer sømoppdrag, bunader, brudekjoler, selskapstøy, drakter, omsøm/oppussing, reparasjoner og restaurering av gamle bunader.

Jeg har designet Bingendrakta i tillegg til design av kjoler, drakter og selskapstøy. Sølvet er i oksidert sølv og laget av Eli Taugbøl. Knappene illustrerer Bingen som er delt av elva i fire kommuner; Modum, Øvre Eiker, Sigdal og Flesberg.Halsnåla er en idé fra Sagnet om de Rike Bingsherrene som skodde hestene med sølv hestesko. Ørepynt symboliserer åreringer i tømmer etter tømmerdrift på Bingselva.Drakta er laget i ulldrapé med elgskinnsbesetning. Vest og liv kan velges i 4 farger - blå, grønn, rød og gul, samt elgskin i sort eller brun. Drakta fåes både til dame, herre og barn.

Grodraktaer med skjørt/stakk i ulldrapé og speilfløyel. Overdelen er i lin eller silke med speilfløyelsbesetning. Skjørtet er anvendelig til forskjellige typer overdeler, skjorter, jakker etc.

Noen av min egen design fås kjøpt hos Gull og Sånt, Asker.

Jakt og fritid plaggene er sydd i vadmel og elgskinn, og laget etter kundens ønske.

Brudekjole, eller om du ønsker noe spesielt, hjelper jeg deg fra idé til ferdig produkt. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Systua Gro Fuhre Lie

holder til på besøksadressen Elvenes Bingen, 3330 Skotselv. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1998-06-22 og som et Enkeltpersonforetak. Systua Gro Fuhre Lie driver i bransjen "Klær - Produksjon". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Systua Gro Fuhre Lie på telefon 454 56 742, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.nettporten.com/Systua.html

Besøksadresse Elvenes Bingen, 3330 Skotselv
Postadresse Bingen, 3330 Skotselv
 
Epost
gro64@hotmail.com
Telefon
(+47) 454 56 742

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies