IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Syslab International AS

- Viser vei tilbake til arbeidslivet -
SYSLAB International AS har gjennom to tiår utviklet karriereprogrammer for høyt kvalifisert personell.

Vis i kart
400 03 449
syslab@syslab.org www.syslab.org

Mer informasjon

Alle kan av ulike årsaker være uten jobb i kortere eller lengre perioder - også mennesker med høy utdannelse og unik kompetanse.SYSLAB** har i snart to tiår vist denne gruppen arbeidssøkere veien til en ny karriere.**

Å finne tilbake til arbeidslivet, etter å ha stått på utsiden i lang tid, kan være både krevende og vanskelig. SYSLAB sin filosofi og overbevisning er at hvert enkelt menneske kan settes i stand til å endre sin egen situasjon og å nå sine mål.

SYSLAB er en suksess. Siden vi startet opp i 1992 har vi, ved å formidle ny kommunikasjons- og nettverkskompetanse, fått over 3000 mennesker inn i nye, relevante jobber. 80 prosent av de som gjennomfører våre programmer lykkes, noe som er en uttelling helt i verdenstoppen. Bakgrunnen for suksessen er våre unike programmer som motiverer, inspirerer og forbereder deltakerne for nye utfordringer.

SYSLAB har i dag prosjekter i Norge, men også flere andre land. Vi samarbeider tett både med private bedrifter og det offentlige. Fordelene er åpenbare for alle parter. Næringslivet får tilgang til godt kvalifiserte medarbeidere, det offentlige får en større del av befolkningen i arbeid, og den enkelte arbeidstaker får igjen bruke sin kompetanse i en relevant jobb.

Kontaktinformasjon

www.syslab.org

Besøksadresse Kanalveien 119, 5068 Bergen
Postadresse Kanalveien 119, 5068 Bergen
 
Epost
syslab@syslab.org
Telefon
(+47) 400 03 449
Mobiltelefon
(+47) 930 18 104
Telefaks
(+47) 55 27 71 11

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies