IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Synergi Terapi Studio Igor Laketa

Vis i kart
909 18 724
post@synergiterapi.no www.synergiterapi.no

Mer informasjon

Synergi Terapi Studio er en spennende tjeneste med sin base i Ytre Enebakk som tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, veiledning og opplæring primært i Oslo og Akershus. Alle er designet med ett felles mål “å forbedre din helse og velvære”. Vi har en kvalifisert og profesjonelt nettverks team av komplementære terapeuter med kompetanse og erfaring i mange områder av terapi, og er i stand til å bistå ved emosjonelle, fysiske og stress relaterte problemer. Vi vil gi deg en gratis vurdering hvor vi arbeider sammen for å lage en personlig pleie plan. Du vil da bli henvist til den mest egnede utøveren og terapi behandling. Ved å kombinere moderne og gammel healing systemer og praksis, styrker vi effektivitet og fremmer varig endring. Terapi tilbud spenner fra rådgivning og veiledning, psykoterapi og stress terapi, til shiatsu, akupressur, aromamassasje, healing,kinesiologi og coaching. Din personlig pleie planen tillater deg å overvåke utviklingen i behandling mot dine ønskede helse og velvære mål. Synergy, helhetlig og bærekraftig behandlingstilbud til fordel for vårt samfunn.

Synergi Terapi Studio Igor Laketa holder til på besøksadressen Ekornveien 43, 1914 Ytre Enebakk. Foretaket ble startet i 2011-08-29 og som et Enkeltpersonforetak. Synergi Terapi Studio Igor Laketa driver i bransjen "Massasje". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Synergi Terapi Studio Igor Laketa på telefon 909 18 724, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.synergiterapi.no

Besøksadresse Ekornveien 43, 1914 Ytre Enebakk
Postadresse Ekornveien 43, 1914 Ytre Enebakk
 
Epost
post@synergiterapi.no
Telefon
(+47) 909 18 724
Mobiltelefon
(+47) 909 18 724

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies