IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sykkelbutikken AS

Kjøp sykkel hos Sykkelbutikken AS. Vi fører også utstyr, bekledning og tilbehør til både barn og voksne. Velkommen innom!

Vis i kart
55 36 18 80
www.sykkelbutikken.no

Mer informasjon

Velkommen til Sykkelbutikken AS

Sykkelbutikken AS er en av landets største sykkelforretninger, og vi har over 45 års erfaring i bransjen. Gjennom årene har vi opparbeidet en stor kundegruppe, basert på god service og salg av produkter med høy kvalitet. Kompetanse og kvalitet er våre viktigste varemerker, og en garanti for et kjøp du blir fornøyd med.

Vi tilbyr sykler til alle formål. Trening og konkurranse på landevei, til eller fra jobben, utfordrende turer i terrenget eller halsbrekkende stunt på BMX banen. Du kan velge mellom verdenskjente merkevarer som Battaglin, Commencal, Dragonfly, Electra, GT, Kona, Mongoose, Schwinn, Vodoo Cycles eller våre egenproduserte sykler Bikeforce og Montana. På utstyrssiden leverer vi produkter fra Jeantex , Pearl Izumi, Shimano, Ortlieb, Marzocchi, Fox, Troy Lee, Topeak, SKS, Niterider, Nokian m.m. Alle våre produkter holder høy kvalitet og vi har et stort utvalg innenfor de forskjellige varemerkene.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon!

Kontaktinformasjon

www.sykkelbutikken.no

Besøksadresse Kanalveien 107, 5068 Bergen
Postadresse Kanalveien 107, 5068 Bergen
 
Telefon
(+47) 55 36 18 80
Telefaks
(+47) 55 36 18 81

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies