IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sydvest Programvare AS

Vis i kart
73 90 05 00
post@sydvest.com www.sydvest.com

Mer informasjon

De tekniske og sosio-tekniske systemene vi omgir oss med blir stadig mer komplekse. Samtidig opplever vi økt fokus både på et godt arbeidsmiljø og kostnadskutt i produktutvikling og produksjon. Denne utviklingen har ført til et økt behov for verktøy og hjelpemidler som kan benyttes i et systematisk arbeid for å redusere risiko og sårbarhet, og som kan bidra til å øke tempoet og kvaliteten i produktutvikling og driftsregulariteten til produksjonssystemer.

Sydvest tilbyr dataverktøy rettet mot dette behovet. Vi tilbyr totale pakker, som i tillegg til kjøp av dataverktøyet består av opplæring i bruken av og teorien bak verktøyet, samt brukerstøtte pr. telefon og Internett. Vi tilbyr også assistanse med å implementere bruken av dataverktøyene i organisasjonen.

Vi vil legge stor vekt på å holde dataverktøyene oppdatert i forhold til utviklingen innenfor fagområdet og på brukergrensesnitt. Dette gjør vi gjennom en unik allianse med fagmiljøene på SINTEF og Safetec, begge internasjonalt ledende innen sine områder.

Sydvest Programvare AS holder til på besøksadressen Sluppenvegen 12 E, 7037 Trondheim. Foretaket ble startet i 1999-03-22 og registrert i brønnøysund-registrene 1999-04-30 og som et Aksjeselskap. Sydvest Programvare AS driver i bransjene "Konsulenttjenester" og "Øvrige datatjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sydvest Programvare AS på telefon 73 90 05 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sydvest.com

Besøksadresse Sluppenvegen 12 E, 7037 Trondheim
Postadresse Sluppenvegen 12 E, 7037 Trondheim
 
Epost
post@sydvest.com
Telefon
(+47) 73 90 05 00
Telefaks
(+47) 73 84 41 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies