IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sweco Norge AS

Vis i kart
77 60 09 00
tromso@sweco.no www.sweco.no

Mer informasjon

Sweco i Norge

Sweco er et internasjonalt konsulentselskap som tilbyr rådgivningstjenester innen et bredt faglig spekter og leverer løsninger som forener teknikk, estetikk, økonomi og miljø.

Med 800 ansatte i Norge er Sweco et av landets ledende konsulentvirksomheter innen markedsområdene energi, vann og miljø, bygg og konstruksjoner, areal- og transport, tekniske installasjoner, prosjektadministrasjon og flerfaglig prosjektering.

Vi er engasjert i mange prosjekter som forandrer og forbedrer samfunnet vårt og som gir oss

* ren luft og rent vann
* funksjonelle og trygge boliger og arbeidsplasser
* mer effektiv distribusjon og bruk av energi
* samferdselsanlegg som gjør trafikken sikrere og reisetiden kortere
* produksjon som er effektiv, lønnsom og miljøvennlig

Sweco dekker et bredt spekter av tjenester innenfor alle faser av et prosjekt, fra de tidligste konseptstudier og forprosjekter via prosjektering og utarbeidelse av anbudsdokumenter til endelig ferdigstillelse av et anlegg. Kompetanseutvikling og ledelsesrådgivning dekkes også av Swecos eksperter.

Sweco i Norge har en betydelig internasjonal aktivitet. De siste årene har den internasjonale virksomheten stått for ca. 10 prosent av selskapets totale omsetning.

Sweco i Norge inngår i Sweco-konsernet som har en omsetning på ca. 4,6 mrd. SEK og har 5500 ansatte i ti land. For tiden gjennomfører Sweco oppdrag i ca. 80 land rundt om i verden.

Sweco er medlem av OMX Nordiska Börs i Stockholm.

Sweco Norge AS holder til på besøksadressen Strandvegen 106, 9006 Tromsø. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-23 og som et Underavd. Sweco Norge AS driver i bransjene "Bygge- og anleggsteknikk - Konsulenter" og "Byggetekniske konsulenter". Foretaket har 26 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sweco Norge AS på telefon 77 60 09 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sweco.no

Besøksadresse Strandvegen 106, 9006 Tromsø
Postadresse Postboks 931, 9259 Tromsø
 
Epost
tromso@sweco.no
Telefon
(+47) 77 60 09 00
Telefaks
(+47) 51 82 08 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies