IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Svolvær Hundespa

Vis i kart
911 72 891
moniha@frisurf.no

Mer informasjon

Velkommen!

Svolvær hundespa tilbyr et godt utvalg av tjenester innen hund og hundepleie.

Innehaver Monica Halvorsen har lang erfaring fra eget hundehold samt at hun er utdannet hundemassør, er opplært i sosialisering av dyr og har erfaring fra dyrekommunikasjon. Monica setter hunden i fokus og gjør alt for å gjøre deg og din hund 100% fornøyd.

Kan fremlegge flere referanser, heriblandt, veterinær Øistein Gaarden, Svolvær Dyreklinikk.

Har egen hund selv som er veldig godt sosialisert med alt av hunder. Når det gjelder døgnpass for hund, tar jeg ofte bare en hund av gangen for å kunne gi hunden den oppmerksomhet den trenger. Kan ta opp til to hunder hvis jeg vet at disse går sammen. Er sammen med hundene 24 timer i døgnet, og legger vekt på å lufte hundene i skog og mark slik at de kan springe løse. Hundene er aldri i bur eller innestengt på rom alene. .

I den senere tid har jeg jobbet mye med hunders adferd og “promblemer”. De fleste promblemer kan ofte løses på enkle måter. Når jeg går inn i slike tilfeller er det ofte lett å oppdage hva som ligger til grunn for uøsket adferd hos hunder, og ofte er det hos eier “problemene” ligger. Hunden får ha det akkurat slik den ønsker når den er på ferie her. eks ligge i sofaen, ligge sammen i sengen, masse kos og ros. (Tror på ros i stedet for ris). Bruker også å gi hundene massasje for ekstra velvære og trivsel. Opplever ofte at siden jeg har egen hund som er rolig og omgjengelig kan være med på å øke treivsel blandt de hundene jeg passer. SÅ lurer du på hvem som skal passe hunden din, er det vel ingen tvil om hvem du skal ringe: -)

Når det gjelder hundeklipp har jeg mest erfaring med puddel. Andre hunderaser klippes som eier ønsker.

Hvis du som hundeeier finner noe av dette som interesangt er du velkommen til å ringe for mere informasjon og bestilling. Maks service garanteres for DIN aller beste venn Fleksible åpningstider for deg og din hund. VELKOMMEN.

For mer informasjon ta kontakt med Monica på: 91172891.

Med vennlig hilsen Monica halvorsen og Naima på 5 år.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Skipperveien 7, 8300 Svolvær
Postadresse Skipperveien 7, 8300 Svolvær
 
Epost
moniha@frisurf.no
Telefon
(+47) 911 72 891
Mobiltelefon
(+47) 911 72 891

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies