IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Svithun Rogaland Assuranse - If...

Rogalands forsikringskontor ! Enten du er ansvarlig for firmaets forsikringer, eller i egenskap privatperson, kan du være trygg på å møte kvalifiserte medarbeidere hos oss.

Vis i kart
51 67 73 00
svithun@if.no www.svithunrogaland.no

Mer informasjon

Personlig, lokalt og lett tilgjengelig !

Vi har fulgt det regionale næringsliv “fra steinrydding til Statfjord” og bestreber oss på også å være det enkleste og tryggeste valget for fremtiden.

Med forsikringer og skadeoppgjør fra If vil du være i de beste hender om noe skulle skje. Samtidig nyter du godt av våre lokale tilstedeværelse og den personlige oppfølging vi gir deg.

Vi har kontor både på Forus og i Egersund. Kom gjerne innom eller be oss komme til din bedrift!

Svithun Rogaland Assuranse - If...

holder til på besøksadressen Solakrossvegen 8, 4050 Sola. Foretaket ble startet i 1984-02-29 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-03-02 og som et Aksjeselskap. Svithun Rogaland Assuranse - If... driver i bransjene "Forsikringsmegling" og "Forsikringsrådgivning". Foretaket har 13 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Svithun Rogaland Assuranse - If... på telefon 51 67 73 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.svithunrogaland.no

Besøksadresse Solakrossvegen 8, 4050 Sola
Postadresse Solakrossvegen 8, 4050 Sola
 
Epost
svithun@if.no
Telefon
(+47) 51 67 73 00

Last ned visittkort
Del av If Skadeforsikring
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies