IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Svc Norge AS

- Norges eneste helspesialiserte åreknuteklinikk -

Vis i kart
400 44 600
post@svcnorge.no www.svcnorge.no

Mer informasjon

Scandinavian Venous Centre er Norges eneste helspesialiserte åreknuteklinikk. Metodene vi bruker for å behandle våre pasienter gir et varig resultat og krever vanligvis bare en behandling. Et hvert inngrep hos oss utføres av erfarne karkirurger som har spesialisert seg på åreknutebehandlinger gjennom vitenskapelig utprøvde metoder.

SVC ble grunnlagt i Stockholm i 2004. SVC Sverige har nå klinikker i Stockholm, Malmø, Gøteborg og Uppsala. I Norge har vi nå klinikker i Oslo og Tønsberg.

Vi har et nært samarbeid med ledende internasjonale karkirurgiske klinikker. Dette sikrer at du som pasient kan føle deg trygg på at du får best mulig behandling, både under selve inngrepet og ved konsultasjoner før og etter behandling. Vi vektlegger god informasjon og oppfølging slik at du vet hva du kan forvente av behandlingsmetoden og av våre ansatte.

Svc Norge AS

holder til på besøksadressen Sørkedalsveien 10 D, 0369 Oslo. Foretaket ble startet i 2010-04-21 og som et Aksjeselskap. Svc Norge AS driver i bransjen "Alternativ behandling". Foretaket har 12 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Svc Norge AS på telefon 400 44 600, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.svcnorge.no

Besøksadresse Sørkedalsveien 10 D, 0369 Oslo
Postadresse Sørkedalsveien 10 D, 0369 Oslo
 
Epost
post@svcnorge.no
Telefon
(+47) 400 44 600

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies