IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Support Service Partner AS

Totalleverandør av renholdstjenester. Spør oss!

Vis i kart
400 54 481
post@sspartner.no http://supportservicepartner.no

Mer informasjon

Vi tilbyr grundig og effektiv rengjøring av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Våre medarbeidere er dyktige fagfolk med en sans for et tilfredsstillende resultat. Hos oss er kunden alltid i sentrum og vi yter vårt beste til kundens fornøyelse til enhver tid.

Support Service Partner er en totalleverandør av renhold for både store og små. Vi ønsker å tilpasse oss kundens behov og yte eksepsjonell service fra A til Å. Miljøvennlighet er høyt prioritert både ved innkjøp av vaskemidler, metoder og bruk av disse hos våre kunder. Vi er til enhver tid behjelpelig med råd og veiledning når behovet ligger til grunn.

I en bransje med mange useriøse aktører og svart arbeid, legger vi stor vekt på å være profesjonelle og følge lover og regler. Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift og alle våre medarbeidere bærer ID-kort og uniform. Vi tar renhold med alvor og følger allmenngjort tariffavtale, samt de normer og regler som ligger til grunn til enhver tid. Det skal alltid være godt og trygt å velge oss.

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud.

Vi har hovedkontor sentralt i Tønsberg, Øvre Langgate 33.

Vi utfører renholdtjenester i hele Vestfold.

Kontaktinformasjon

http://supportservicepartner.no

Besøksadresse Klostergaten 13, 3126 Tønsberg
Postadresse Klostergaten 13, 3126 Tønsberg
 
Epost
post@sspartner.no
Telefon
(+47) 400 54 481
Mobiltelefon
(+47) 400 54 481

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies