IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sunnaasstiftelsen

Sunnaasstiftelsen hjelper mennesker som har vært utsatt for alvorlig sykdom eller skade med å mestre sin nye livssituasjon. Vi finansierer pasientvelferd, aktivitet, forskning og innovasjon som ikke dekkes av offentlige bevilgninger for mennesker med rehabiliteringsbehov over hele landet.

Vis i kart
66 96 90 00
971 53 904
post@sunnaasstiftelsen.no www.sunnaasstiftelsen.no

Mer informasjon

Sunnaasstiftelsen ble etablert 1. februar 2006 av privatpersoner som ønsket å gjøre mer for pasientene enn det det offentlige kan gi av tilbud. Sunnaasstiftelsens mål er derfor å dekke gapet mellom offentlige bevilgninger og pasientenes behov.

Å få en alvorlig skade som kan medføre lammelse eller kognitiv svikt er svært alvorlig. For alle som blir rammet blir livet snudd opp ned – og ingenting blir det samme. De fleste opplever at de trenger mye hjelp og støtte til å utføre enkle, dagligdagse oppgaver. For mange oppleves dette som et tap av selvstendighet. Et tap Sunnaasstiftelsen vil forsøke å begrense gjennom å bevilge penger til gode prosjekter som fremmer mestring, livskvalitet og integrering i samfunnet.I tillegg bevilger vi penger til forskning og pasientvelferd gjennom investeringstilskudd til utstyr som ikke dekkes gjennom offentlige midler. Dette muliggjør banebrytende forskning innenfor rehabiliteringsfeltet og gjør at Sunnaas Sykehus kan opprettholde sin posisjon som ledende innenfor rehabiliteringsfeltet nasjonalt og internasjonalt.

Vi ønsker å bidra til at sykehuset kan gi pasientene et tilbud som til enhver tid er det beste og at sykehuset opprettholder sin posisjon som en pådriver for utvikling innen rehabilitering.

Det er et naturlig faktum at intet menneske noen gang vil bli hva det var. Dette gjelder i høyeste grad de av oss som blir pasienter ved Sunnaas sykehus

Alle prosjekter kvalitetsikres i samarbeid med sykehusets medisinske og administrative ledelse. Sykehuset har representanter i stiftelsens styre.

Kontaktinformasjon

www.sunnaasstiftelsen.no

Besøksadresse Bjørnemyrveien 11, 1453 Bjørnemyr
Postadresse Bjørnemyrveien 11, 1453 Bjørnemyr
 
Epost
post@sunnaasstiftelsen.no
Telefon
(+47) 66 96 90 00
Mobiltelefon
(+47) 901 63 110
Vakttelefon
(+47) 971 53 904

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies