IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sunde Snekkeri AS

Kjøkken - Bad - Garderobe

Vis i kart
53 47 00 20
gertbuhl@frisurf.no www.sunde-snekkeri.no

Mer informasjon

Velkommen til Sunde Snekkeri AS

Sunde Snekkeri startet bedriften i 1987. I starten drev den med diverse trearbeid og verkstedsproduksjon. I 1991 startet en opp med produksjon av kjøkken, bad og garderobeløsninger i heltre. De produktene er bedriftens hovedprodukter også i dag.

Etterspørselen etter heltre kjøkken, bad og garderober produsert etter mål har øket år etter år. Noe av grunnen til dette er nok at Sunde Snekkeri AS leverer uten mellomledd og derfor kan levere slike løsninger til samme prisnivå som masseproduserte fabrikkprodukter.

Bedriften har holdt til i leide lokaler på Sunde. De lokalene var ikke tidsmessige, noe som sammen med øket produksjon og behov for utstillingslokale har gjort det nødvendig å etablere seg på nytt sted. 15. oktober 2002 åpnet vi derfor våre nye lokaler i Bogsnes Næringspark på Husnes.

Den siste utvidelsen og investeringen ble gjennomført i 2004. Etter hvert som teknologi, datastyrte maskiner og utstyr er blitt mer fleksible i forhold til omstilling og produksjon, så vi muligheten til å investere i datastyrt produksjonsutstyr. Dette gjør oss i stand til å ivareta den økende etterspørselen på kvalitetsproduktene våre, og fortsatt kunne levere fleksible løsninger.

Kontaktinformasjon

www.sunde-snekkeri.no

Besøksadresse Bogsnes Næringspark, 5460 Husnes
Postadresse Bogsnes Næringspark, 5460 Husnes
 
Epost
gertbuhl@frisurf.no
Telefon
(+47) 53 47 00 20
Mobiltelefon
(+47) 957 86 310
Telefaks
(+47) 53 47 00 21

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies