IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sund Folkehøgskole

En skole for livet - med orientering mot verden

Vis i kart
74 12 49 00
info@sund.fhs.no www.sund.fhs.no

Mer informasjon

Generelt om Sund folkehøgskole

Sund folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole med 18-års aldersgrense og åpen for alle livssyn. Skolen tilstreber omtrent lik fordeling mellom gutter og jenter. Sund folkehøgskole sin profil er å være “en skole for livet – med orientering mot verden”.

Antakelig har du NÅ en(1) linje som du spesielt er interessert i på Sund. Den valgte linjen, - enten det er Jazz, U-land, Kunstfag, Foto, Fotball eller Fredskorps (årskurs eller 1/2-årskurs), - er antakelig det du kopler med Sund på nåværende tidspunkt. Men folkehøgskolen er mer enn det. Sund er mye mer enn det.

Vi benytter uttrykket “en skole for livet” som et bilde på totaliteten. Selvfølgelig er vi sterkt opptatt av de ulike linjene skolen tilbyr, som også utgjør den faglige ryggraden vår, godt supplert med våre felles- og valgfag.

Skolens mål:

  • kommunikasjon
  • analyse
  • problemløsing (kreativitet)
  • aktive verdivalg
  • sosial samhandling
  • globalt perspektiv
  • aktiv samfunnsdeltakelse
  • estetisk bevissthet

Disse ferdighetene representerer skolens syn på hva allmenndanning innebærer i dag, og disse kan både læres og utvikles gjennom øving og bevisstgjøring. De er overførbare og relevante for alle fag og aktiviteter, noe som medfører en kontinuerlig evaluering av egen atferd. For oss her på Sund, er det nemlig du som elev og medmenneske som har vår interesse.

Sund Folkehøgskole holder til på besøksadressen Flagvegen 95, 7670 Inderøy. Foretaket ble startet i 1949-02-11 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-02-20 og som et Sti. Sund Folkehøgskole driver i bransjen "Folkehøgskoler". Foretaket har 21 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sund Folkehøgskole på telefon 74 12 49 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sund.fhs.no

Besøksadresse Flagvegen 95, 7670 Inderøy
Postadresse Flagvegen 95, 7670 Inderøy
 
Epost
info@sund.fhs.no
Telefon
(+47) 74 12 49 00
Telefaks
(+47) 74 12 49 10

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies