IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Sun Yachting Navigare AS
Vis i kart
64 98 87 70
post@sunyachting.no www.sunyachting.no

Mer informasjon

En konferanseseiling kan være en god måte å styrke fellesskapet mellom bedriftens ansatte. Seiling er en opplevelse som gir utfordringer. Det kreves et godt samarbeid, god kommunikasjon og tillit, noe som er stadig viktigere i dagens næringsliv.

Navigare Yachting tilbyr skreddersydde programmer til ulike bedrifter. For å danne oss et godt bilde av bedriften vil vi gjerne komme på besøk. Da kan vi presentere våre ideer til turer/seiling. Vi har gode lokale kontakter og kan arrangere middager og eventer på steder som ikke er så kjent. Vi kan arrangere det meste når det gjelder aktiviteter, alt fra teambuilding til å teste ut ulike typer vannsport – og litt til..

Erfarent bedriftsteam med god lokalkunnskap

Vårt bedriftsteam har bred erfaring i å arrangere ulike konferanseseilinger. Gjennom årene har vi arrangert mange vellykkede bedriftseventer. Våre medarbeidere har tidligere jobbet som seilinstruktører og har stor nautisk kompetanse. Dette er en ypperlig mulighet for dem som vil lære seg mer om seiling. Etter flere sesonger på våre båter er våre skippere og vertinner svært godt kjent i de områdene vi seiler. De kan derfor bidra med råd og tips slik at turen byr på mange nye opplevelser, inntrykk og aktiviteter. Bedriften får en seiltur sveiser medarbeiderne sammen og gir medarbeiderne inspirasjon i arbeidet.

En seiltur med bedriften er et eventyr som kan gi inspirasjon til arbeidet!

Kontaktinformasjon

www.sunyachting.no

Besøksadresse Filipstadveien 5, 0250 Oslo
Postadresse c/o Navigare Yachting Norra Vallgatan 68, 0250 Oslo
 
Epost
post@sunyachting.no
Telefon
(+47) 64 98 87 70
Telefaks
(+47) 64 98 85 05

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies