IO.NO

Fullversjon Nytt søk
StyleHouse.no
Vis i kart
21 89 92 97
483 36 540
post@stylehouse.no www.stylehouse.no

Mer informasjon

StyleHouse.no ble etablert i 2010 med et ønske om å tilby vakre interiørprodukter med en internasjonal stil. Ideen kom i forbindelse med oppussing av en liten leilighet i Oslo. En japansk shoji vegg for å skille soverom fra stue dukket opp som et alternativ. Deretter fulgte ideen om romdelere som en praktisk måte å skille areal på en dekorativ måte.

Klassisk japansk design har hatt en blomstrende utvikling over hele verden de siste tiårene, i tråd med at zen-kulturen har blitt en del av den moderne livsstilen til også mennesker i den vestlige verden. Den tradisjonelle yin-yang filosofien, med sterke kontraster som utfyller hverandre, spiller en stor rolle i alle elementer - farger, form, og fasthet, og zen-tradisjonene oppsummeres enkelt i tre ord: less is more. Designet skal være enkelt, stilrent og lages i materialer som er i ett med naturen og mennesket.

Vi konsentrerer oss på small space living konseptet og flerfunksjonalitet og tilbyr mange varianter av shoji skjermbrett, forskjellige skillevegg, japanske futon madrasser laget av vanlig og organisk bomull, tatami matter, lave futon senger, doble og enkle sovesofaer, fargerike madrasser, ekte venesuelske hengekøyer, vakre kunstneriske bilder, samt stort utvalg av multifunksjonelle møbler. De fleste produkter, untatt skjermbrett, kommer fra dansk designer og produsent Karup Partners A/S.

Vi håper å skape mer variasjon i møbeltilbudet i Norge og gi kundene flere valgmuligheter utover det som finnes i de store kjedebutikkene.

Besøk våre hjemmesider og la deg inspirere!

StyleHouse.no

holder til på besøksadressen Youngstorget 3, 0181 Oslo. Foretaket ble startet i 2010-11-06 og som et Aksjeselskap. StyleHouse.no driver i bransjene "Hjem og Interiør", "Interiørdesign", "Møbel- og interiørbutikker" og "Møbler". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med StyleHouse.no på telefon 21 89 92 97, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.stylehouse.no

Besøksadresse Youngstorget 3, 0181 Oslo
Postadresse Varheihagen 7, 4070 Randaberg
 
Epost
post@stylehouse.no
Telefon
(+47) 21 89 92 97
Mobiltelefon
(+47) 944 23 029
Vakttelefon
(+47) 483 36 540

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies