IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Studentsamskipnaden I Tromsø

Vi arbeider for å legge forholdene best mulig til rette for at studentene i Tromsø skal få en best mulig studiehverdag

Vis i kart
950 75 050

Åpningstider ( i dag: Etter avtale )

Mandag
Etter Avtale
Tirsdag
Etter Avtale
Onsdag
Etter Avtale
Torsdag
Etter avtale
Fredag
Etter avtale
Lørdag
Etter avtale
Søndag
Etter avtale
bolig@sito.uit.no www.sito.uit.no

Mer informasjon

Studentsamskipnaden i Tromsø (SiTø) er velferdsorganisasjon for byens universitet- og høyskolestudenter. Vi arbeider for å legge forholdene best mulig til rette for at studentene i Tromsø skal få en best mulig studiehverdag. I dag eier og driver vi følgende tilbud og tjenester til studentene:10 studentboligprosjekter i Tromsø, og ett i Longyearbyen 5 studentbarnehager 13 kafeer ved Høgskolen i Tromsø og Universitetet i Tromsø, og 4 for Troms fylkeskommune Studentrådgivinga  Helsefond Studentidrettshallen Kraft Studenthuset Driv AS Fagbokhandelen Akademisk Kvarter AS Studenthytta Elvenes på Brensholmen (i samarbeid med TSI)  

Studentsamskipnaden I Tromsø holder til på besøksadressen Olastien Driftsentralen, 9012 Tromsø. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1999-04-21 og som et Underavd. Studentsamskipnaden I Tromsø driver i bransjen "Eiendom - Utleie". Foretaket har 26 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Studentsamskipnaden I Tromsø på telefon 950 75 050, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sito.uit.no

Besøksadresse Olastien Driftsentralen, 9012 Tromsø
Postadresse Teorifagbygget Hus 2 Universitetsv, 9037 Tromsø
 
Epost
bolig@sito.uit.no
Telefon
(+47) 950 75 050
Telefaks
(+47) 77 65 26 78

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies