IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Strømmen Rigmor Helhetsterapeut

Vis i kart
482 76 196
rigmor.strommen@helhetsterapi.com www.menneskerogengler.net

Mer informasjon

Velkommen til Helhetsterapeut Rigmor Strømmen!

Har bred erfaring innen naturmedisin og personlig utvikling, samt utdanning som sosionom og arbeidserfaring fra off. hjelpetjeneste. Arbeidet som terapeut og kursleder er basert på helhetlig forståelse og visshet og erfaring om at alt er mulig når kreftene brukes positivt. Med egeninnsats og nødvendig støtte og behandling kan fysiske og psykiske symptomer lindres, og livskvaliteten økes.   De forskjellige behandlingsmetodene brukes hver for seg eller i kombinasjon utfra den enkeltes behov. Grunnleggende kurs og temakurs holdes jevnlig i små grupper som kvelds- eller helgekurs. Gjennom teori og øvelser blir deltakerne bevisst og bearbeider tidligere opplevelser, og lærer å skape positive forandringer. Ta kontakt for info og påmelding til kurs og timebestillimg for behandling.    Ta gjerne kontakt for mer informasjon!

Strømmen Rigmor Helhetsterapeut holder til på besøksadressen Gustav Byes vei 16, 7020 Trondheim. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2002-08-13 og som et Enkeltpersonforetak. Strømmen Rigmor Helhetsterapeut driver i bransjen "Alternativ medisin". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Strømmen Rigmor Helhetsterapeut på telefon 482 76 196, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.menneskerogengler.net

Besøksadresse Gustav Byes vei 16, 7020 Trondheim
Postadresse Gustav Byes vei 16, 7020 Trondheim
 
Epost
rigmor.strommen@helhetsterapi.com
Telefon
(+47) 482 76 196
Mobiltelefon
(+47) 482 76 196

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies