IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Stranda Blomster AS

Vis i kart
70 26 13 29
post@strandablomster.no http://www.strandablomster.no/

Mer informasjon

Stranda Blomster ble etablert på stranda av Hilde Wenge,egentlig Romsdaling i 2002.Engasjemang,pågangsmot og ønsket om å kunne få til noe på egnhånd var drivkrafta.Vi var 2 år i 2egt i Øynagården før muligheten for en butikk på bakkenivå og uteplass til sommerblomster ble realitet .Som utdannet gartner var dette et stort ønske.Fra 2004 til 2010 hadde vi 55 kvm å utfolde oss på, noe som etter hvert ble en stor utfordring, spesielt ved høytider.Dette løste seg fint til slutt da kles butikken over oss flyttet i nye lokaler, vi kunne åpne opp mellom etasjene med ei innvendig trapp, så vi fikk større plass.Dette ga oss nye muligheter, vi fikk større butikk og større arbeidsrom. Etter utvidelsen selger vi både interiør ting, inne og uteblomster og snittblomster. Vi legger stor vekt på å lage det innbydende og stemningsfylt både inne og ute .En god kundeopplevelse er veldig viktig for oss!

Vårt satsingsområde går spesielt på å jobbe helhetlig med kundene våre. Dvs at vi tilbyr oss å skreddersy hele begivenheten for de som ønsker det. (selskapet,bryllupet,konfirmasjonen,begravelsen) Så kundene våre slipper å leite på mange ulike butikker for å kunne pynte bordet,kirken,inngangspartiet med mer. Da slipper kunden ofte å sitte igjen med mye tilbehør som den ikke har bruk for. Vi tegner opp å planlegger i detalj alt . Den rette rammen og stemningen på begivenheten er viktig for oss. Og vi vet av erfaring at detaljer er viktige.

Vi leier også ut kirkepynt,vaser,skåler,lysestaker med mer så de som skal ha selskapet slipper å ha dette etterpå.

Vi har også klassiske lys,servietter og bordkortholdere som passer inn i de fleste anledningene.

De som jobber på stranda blomster er utdannet blomsterdekoratører, gartnere, annlegsgartnere og interiørdekoratører

Vår fagkunnskap skal være din trygghet når du kommer til oss

VELKOMMEN!

Stranda Blomster AS holder til på besøksadressen Kyrkjegata 5, 6200 Stranda. Foretaket ble startet i 2002-03-12 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-04-02 og som et Aksjeselskap. Stranda Blomster AS driver i bransjene "Blomsterbutikker" og "Blomsterdekoratører". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Stranda Blomster AS på telefon 70 26 13 29, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.strandablomster.no/

Besøksadresse Kyrkjegata 5, 6200 Stranda
Postadresse Kyrkjegata 5, 6200 Stranda
 
Epost
post@strandablomster.no
Telefon
(+47) 70 26 13 29
Telefaks
(+47) 70 26 45 55

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies