IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Strand Barnehage Sa

Vis i kart
942 22 661
strandbarnehage@gmail.com strand-aamot.barnehage.no

Mer informasjon

Vi er en liten foreldreeid barnehage med to avdelinger som ligger i gamle Strand skoles lokaler i Strandgata i Åmot. Før det ble barnehage var det park i over 30 år.

Strand barnehage ligger landlig, men sentralt til. Vi har tilgang på mye fin natur, med skogen som nærmeste nabo. Vi har også gårder og butikker i gåavstand fra barnehagen.

Med litt kjøring kan vi ta oss en tur til for eksempel Blåfarveværket.

Strand barnehage ligger i et gammelt kulturbygg, i den forstand at den ligger i en bygning som er ganske gammel og inneholder en forhistorie. Huset ble bygd som en skole og bærer preg av det. Det er store luftige rom.

Rommene er malt i friske farger inspirert av figurene i Hundremeterskogen.

Utelekeplassen er forholdsvis flat, men har mange lekeapparater og en liten jordhaug som vi bruker til akebakke. Høsten 2006 ble det satt opp et multihus, dette er en slags lavvo med bålplass. Denne kaller vi Hula.

Oppi skogen har vi nettopp satt opp en ny lavvo og lagd en naturlekeplass.

Strand Barnehage Sa holder til på besøksadressen Strandgata 37, 3340 Åmot. Foretaket ble startet i 1998-09-15 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-08-09 og som et Sa. Strand Barnehage Sa driver i bransjen "Barnehager". Foretaket har 10 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Strand Barnehage Sa på telefon 942 22 661, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

strand-aamot.barnehage.no

Besøksadresse Strandgata 37, 3340 Åmot
Postadresse Strandgata 37, 3340 Åmot
 
Epost
strandbarnehage@gmail.com
Telefon
(+47) 942 22 661

Last ned visittkort
Del av Modum Kommune Barnehager
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies