IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Stormkjøkkenet

Et sosialt, råvarefokusert og utfordrende spise- og drikkested

Vis i kart
22 33 77 88

Åpningstider ( i dag: )

Mandag
Tirsdag
11:00-01:00
Onsdag
11:00-01:00
Torsdag
11:00-01:00
Fredag
11:00-01:00
Lørdag
12:00-03:00
Søndag
post@stormkjokkenet.no www.stormkjokkenet.no

Mer informasjon

Vi på Stormkjøkkenet tror at uten god mat og drikke, så duger helten ikke. Vi vil jobbe for at stadig fler av oss blir oppmerksomme på hva som finnes av gode råvarer fra norske ildsjeler. De som virkelig legger hjertet i sin produksjon og jobber steinhardt for at det finnes sunne og friske produkter som vi kan nyte. Vi vil at også du skal bli bedre kjent med disse menneskene – hvem de er, hvor de kommer fra og hva de leverer.

På Stormkjøkkenet tror vi at mat og drikke er en viktig brobygger mellom folk, og at et godt måltid ofte er starten på gode relasjoner mellom mennesker. Vi ønsker å være et sted hvor mennesker møtes, sosialiserer og knytter nye vennskapsbånd. Vi tror store ting skjer i slike møter og vi vil bidra til at ukjente mennesker blir til kjente venner.

Vi vil invitere alle som vil, til å hjelpe oss med dette arbeidet som vi mener er betydningsfullt for enkeltindivider og byen vår. Vi tar i mot utfordringer!

Stormkjøkkenet skal også eksperimentere, leke og flytte grenser. Derfor har vi latt oss inspirere av idéen om å være på tur – camping, hytta, festival eller hva det skal være, så har vi alle et forhold til å «være på tur». Vår servering kan være utradisjonell, vår mat original og opplevelsen underholdende.

Velkommen til Stormkjøkkenet

Kontaktinformasjon

www.stormkjokkenet.no

Besøksadresse Akersgata 2, 0158 Oslo
Postadresse Akersgata 2, 0158 Oslo
 
Epost
post@stormkjokkenet.no
Telefon
(+47) 22 33 77 88

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies