IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Storestølen Fjellstue H Oddestad

Vis i kart
941 75 767
post@storestolen.no www.storestolen.no

Mer informasjon

Storestølen Fjellstugu, grunnlagt i 1958 er nydelig beliggende midt i Skarvheimen 1000 m.o.h. ved Fv 50 mellom Hol - Aurland, videre ligger vi midt mellom Oslo og Bergen.

Her finner du en egen atmosfære med panoramautsikt mot Strandavatnet og Hallingskarvet nasjonalpark. Stedet passer utmerket for å samle venner - arbeidskamerater - foreninger og enkeltpersoner som alle liker å tilbringe tid i fjellet. Ved arrangementer som konfirmasjon, bryllup, jubileum eller vennefester finner vi sammen til mat, festpynting og drikke.

Vi har bilvei helt frem til døren, og her er et utmerket utgangspunkt for tur i Aurlandsdalen og andre korte eller lengere turer i fjellet. Vi er behjelpelig med turforslag.Åpningstider 2013 og holder åpent for overnatting fra midten av februar til 22 oktober 2013. Arrangement eller overnatting utenom denne tiden kan avtales på tlf.: 908 23 137 eller 902 12 886.

Både sommer og vinter byr området, som er et av Norges mest naturskjønne, på helt unike opplevelser og spennende aktivitetstilbud.(se forøvrig turforlag.) Vi kan nå tilby lyse og trivelige rom og leiligheter med 1 eller 2 soverom og innbydende bad. Inne har vi hyggelige spisesale, daglig stue, peisestue og oppholdsrom.Her kan dere bestille overnatting med en god og sunn frokost, full pensjon eller selvhusholdning.I nærområdene finnes flere fiskevann og fine turmuligheter.

Storestølen Fjellstue H Oddestad holder til på besøksadressen Strandevatn, 3577 Hovet. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Storestølen Fjellstue H Oddestad driver i bransjene "Fjellstuer" og "Hytteutleie". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Storestølen Fjellstue H Oddestad på telefon 941 75 767, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.storestolen.no

Besøksadresse Strandevatn, 3577 Hovet
Postadresse Strandevatn, 3577 Hovet
 
Epost
post@storestolen.no
Telefon
(+47) 941 75 767

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies