IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Stordalssaga AS

Tilbyr alt innen trelast og trevarer, samt gapahuk og små hytter. Firmaet har spesialisert seg på fjelltømmer, villmarkspanel og håndlaft.

Vis i kart
74 81 35 50
m.stenmo@hotmail.com www.stordalssaga.no

Mer informasjon

Stordalssaga ligger i Stordalen i Meråker. Vi er to ansatte som leverer alt innen trelast og trevarer. Her kan vi tilpasse alle dimensjoner du måtte ha bruk for. Enten det er til yttervegg, garasje, hus, anneks, påbygg eller hytter. Kom til Stordalssaga med dine tegninger og vi beregner og priser hele bygget for deg!

Fjelltømmer og villmarkspanel er best og bruke til stenderverk og ytterkledning på grunn av dets utrolige holdbarhet. Panelet er saget fra seinvokst skog og nøye sortert for at du skal få den beste kvaliteten. Denne type ytterkledning har ekstrem lang levetid. Hos oss kan du selv bestemme og bestille de dimensjoner du ønsker eller har behov for.

GAPAHUK OG LAFTEDE HYTTER Vi kan sette opp gapahuk og laftahytter, naust, anneks, uthus og garasjer på inntil 30m2. Dette blir selvsagt utfør i skikkelig fjelltømmer.

ANNEKS OG GARASJER Vi kan ferdigkappe materialene og alt du trenger for og sette opp din nye garasje eller anneks eller om det er andre ting du ønsker som et byggesett som det bare er og snekre sammen. Vi kan selvfølgelig også gjøre dette for deg om det er ønskelig.

LEIESAGING Dersom du har tømmeret, kan vi sage det i de dimensjonene du ønsker i henhold til materialliste.

Stordalssaga AS holder til på besøksadressen Stordalen, 7530 Meråker. Foretaket ble startet i 2002-01-18 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-03-09 og som et Aksjeselskap. Stordalssaga AS driver i bransjen "Sagbruk og høvlerier". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Stordalssaga AS på telefon 74 81 35 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.stordalssaga.no

Besøksadresse Stordalen, 7530 Meråker
Postadresse Stordalen, 7530 Meråker
 
Epost
m.stenmo@hotmail.com
Telefon
(+47) 74 81 35 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies