IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Stock AS

908 61 531
http://www.stockas.no/

Mer informasjon

Stock AS holder til i naturskjønne omgivelser i Setesdalen, hvor bedriften i egne lokaler utvikler og produserer apparater for barn og voksne til bruk i utemiljø.

Stock leverer lekeapparater, ballbinger, tribuner, lavo, basis elementer eller hinderløype og rastemøbler i førsteklasses norsk furu. Andre produkter inkluderer kunstgress, mindre ballbaner til for eksempel barehage, klatrevegg, huskestativ, sandkasse, klatretårn, ballvegger, og rutsjebane.

Rundstokken er 1. & 2. gangs tynning av skog i nærmiljøet. Tømmeret er tatt for å gi større skog vekstmuligheter, og er et utmerket materiale å bruke i utemiljø.

Vi legger stor vekt på at våre produkter ikke forringer naturen og miljøet vi lever i. Alle våre produkter er behandlet med miljøvennlig trebeskyttelse uten tungmetaller. Den spesielle trebeskyttelses prosessen inneholder ingen tilsetningsstoffer som kan gi hud-irritasjoner eller allergier, og er ufarlige for mennesker og dyr.

En god trebeskyttelse er også nødvendig for å øke produktenes levetid, og dermed redusere behovet for utskiftning. Det opereres med 10 års garanti på produkter som i sin helhet er produsert av Stock. Ved underleverandørs produkter gjelder leverandørens garanti eller norsk kjøpslov.

Stock AS holder til på besøksadressen 4748 Rysstad. Foretaket ble startet i 1995-03-02 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-03-08 og som et Aksjeselskap. Stock AS driver i bransjen "Sagbruk og høvlerier". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Stock AS på telefon 908 61 531 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.stockas.no/

 
Telefon
(+47) 908 61 531
Telefaks
(+47) 37 93 64 99

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies