IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Stine K Ernæring

Ditt Valg! Hverdagen er ofte preget av stress og kjappe løsninger. Dette gjør at vi ofte tyr til en hel rekke ferdigprodukter når måltidene skal inntas i løpet av dagen.

Vis i kart
994 41 323
stinekindols@hotmail.com www.stinekernaering.com

Mer informasjon

Disse ferdigproduktene er ofte rik på salt, sukker og fett, mens de mangler en hel del viktige næringsstoffer som er nødvendige for at kroppen skal fungere optimalt.

Dette, sammen med lite aktivitet, kan føre til ulike mangelsykdommer i tillegg til livsstilssykdommer som overvekt og diabetes.

Hva kan jeg tilby:

Personlig hjelp Gjennom en grundig gjennomgang av din livssituasjon og ditt kosthold hjelper jeg deg til å gjøre enkle grep i hverdagen

“Hjemme Hos” Jeg foretar et besøk hjemme hos deg hvor vi sammen går igjennom matvarer som allerde befinner seg i huset, og hva som eventuelt bør byttes ut. Videre settes det opp en handleliste før vi sammen drar til butikken og handler inn.

Bedrifter/skoler/barnehager Jeg kommer og informerer om grunnleggende prinsipper for et sunt og godt kosthold. Jeg kan også ta for meg ulike tema tilpasset etter ønske.

Kontaktinformasjon

www.stinekernaering.com

Besøksadresse Fåset, 2500 Tynset
Postadresse Fåset, 2500 Tynset
 
Epost
stinekindols@hotmail.com
Telefon
(+47) 994 41 323
Mobiltelefon
(+47) 994 41 323

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies