IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Stiftelsen Sentrumkirken

Vis i kart
401 63 607
sentrumkirken@sentrumkirken.org www.sentrums.no

Mer informasjon

Med drømmen om en kirke som tiltrekker seg unge mennesker og kommuniserer Jesus til en ny generasjon i Sandnes ble Sentrumkirken startet høsten 2003. Per Eivind Kvammen hadde sammen med flere andre lenge da hatt et ønske om å se en kirke som gir Jesus til den oppvoksende generasjonen i byen. Dette har vært fokus i Sentrumkirken helt fra starten.

Per Eivind Kvammen er sammen med sin kone, Vesna, pastorer for Sentrumkirken. Per Eivind Kvammen er ordinert som forkynner gjennom det europeiske nettverket, eurolead.net , som er et nettverk av likesinnede menigheter fra ulike kirkesamfunn ledet av Scott Wilson.

Sentrumkirken ble en del av den norske pinsebevegelsen våren 2010, men har siden starten stått for en klassisk pentakostal teologi og hatt et trosgrunnlag likt pinsevenner over hele verden.

Fokuset på ungdommer gjorde det naturlig å starte opp ungdomsarbeid i en tidlig fase. Ungdomsarbeidet ledes av en ungdomsleder sammen med ungdomslederteamet, DULT. Ungdomsarbeidet har opplevd en jevnlig vekst og når stadig ut til nye ungdommer i Sandnes.

IOGT-lokalet midt i Sandnes sentrum har vært møtepunktet for Sentrumkirken helt siden starten. Her samles ungdommene fremdeles til ungdomsmøter på fredagene. Lokalet for søndagens gudstjeneste ble våren 2012 flyttet til Vågen videregående skole.

I løpet av uka er det stor aktivitet i våre kontorlokaler i Langgata. Her arbeider både ansatte og frivillige med å legge til rette for alt det som skjer. Her på vår hjemmeside vil du ellers kunne finne informasjon om det som skjer i kirken og mer om hvem vi er og hva vi tror på.

Velkommen til Sentrumkirken!

Stiftelsen Sentrumkirken holder til på besøksadressen Langgata 10, 4306 Sandnes. Foretaket ble startet i 2004-02-20 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-04-26 og som et Sti. Stiftelsen Sentrumkirken driver i bransjen "Religiøse organisasjoner". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Stiftelsen Sentrumkirken på telefon 401 63 607, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sentrums.no

Besøksadresse Langgata 10, 4306 Sandnes
Postadresse Postboks 405, 4304 Sandnes
 
Epost
sentrumkirken@sentrumkirken.org
Telefon
(+47) 401 63 607
Mobiltelefon
(+47) 916 33 149

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies