IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Stiftelsen Mjåvann Arbeidstreningssenter

"Et steg videre"

Vis i kart
38 18 26 82
post@mjats.no www.mjats.no

Mer informasjon

Mjåvann Arbeidstreningssenter er en stiftelse som er medlem av Blå Kors. Vi er et arbeidstreningssenter for brukere som blir søkt inn av de lokale Nav kontorene. Vi har 3 Nav tiltak: VTA (Varig Tilrettelagt Arbeid), APS (ArbeidsPraksis i Skjermet virksomhet) og AB (Arbeid med Bistand).
Som treningsarenaer bruker VTA og APS produksjonen som foregår på kjøkken/catering og på snekkerverkstedet, samt dataopplæring (individuell eller datakort). AB har sine brukere i eksterne bedrifter.
Mjåvann Arbeidstreningssenter har som mål å hjelpe brukerne “Et steg videre” mot en avklaring av livssituasjonen. Det kan bety hjelp til å få jobb i en eller annen prosent stilling, videre til utdanning eller søknad om uføretrygd. Vårt hovedfokus er å finne den optimale livssituasjonen for de brukerne som er innsøkt hos oss.

Stiftelsen Mjåvann Arbeidstreningssenter holder til på besøksadressen Mjåvannsvegen 1, 4628 Kristiansand S. Foretaket ble startet i 1994-01-18 og registrert i brønnøysund-registrene 1994-02-24 og som et Sti. Stiftelsen Mjåvann Arbeidstreningssenter driver i bransjen "Arbeidstrening". Foretaket har 15 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Stiftelsen Mjåvann Arbeidstreningssenter på telefon 38 18 26 82, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.mjats.no

Besøksadresse Mjåvannsvegen 1, 4628 Kristiansand S
Postadresse Mjåvannsvegen 1, 4628 Kristiansand S
 
Epost
post@mjats.no
Telefon
(+47) 38 18 26 82
Mobiltelefon
(+47) 957 52 857

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies