IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Stenneset Gamle Prestegård AS

Vis i kart
76 30 31 55
post@stenneset.no www.stenneset.no

Mer informasjon

Vi som jobber på Stenneset er veldig opptatt av at du som gjest skal nyte godt av den gode matopplevelsen og de flotte lokalitetene vi har rundt oss.

Stenneset skal være et spisested der gleden over gode smaksopplevelser kombineres med god service og opplevelsen av å være i et hus der historie og kultur sitter i veggene.

Kurs Vi tilbyr kurs og møtelokaler med bespisning. På Stenneset er det en kreativ atmosfære i gamle omgivelser. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Arrangement Stenneset tilbyr selskapslokaler hele året for bedrifter, bryllup, fødselsdager, firmaarrangementer, julebord, vennelag etc. Vi leverer også catering.

Vi ønsker å bruke gode, lokale råvarer der disse er tilgjengelige, og økologiske råvarer vil få større og større betydning for oss etter hvert som tilbudet av slike råvarer øker. Økologiske og biodynamiske viner er i framgang, og vil være en naturlig del av vårt utvalg. Mat og drikke framstilt i minst mulig konflikt med miljøet er viktig for oss!

Stenneset Gamle Prestegård AS holder til på besøksadressen Lars Meyers gate 3, 8622 Mo i Rana. Foretaket ble startet i 2007-10-19 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-01-02 og som et Aksjeselskap. Stenneset Gamle Prestegård AS driver i bransjen "Restauranter". Foretaket har 14 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Stenneset Gamle Prestegård AS på telefon 76 30 31 55, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.stenneset.no

Besøksadresse Lars Meyers gate 3, 8622 Mo i Rana
Postadresse Lars Meyers gate 3, 8622 Mo i Rana
 
Epost
post@stenneset.no
Telefon
(+47) 76 30 31 55
Mobiltelefon
(+47) 476 16 890

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies