IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Steinsland Svenn B Bygg-Tømrermester
Vis i kart
56 52 00 16
post@byggmestersteinsland.no www.byggmestersteinsland.no

Mer informasjon

til Byggmester Steinsland

Bygg-/tømrermester Svenn Børre Steinsland er en byggmesterbedrift på Voss, og hadde sin spede oppstart våren 2010. Bedriften tar mål av seg å være en tradisjonell håndverkerbedrift som samtidig ønsker å være nytenkende på flere plan, og vil ha Voss og omegn som hovedmarked. Dette vil du oppdage om du kikker litt mer rundt på våre nye nettsider. Vi håper og tror at vi på litt sikt ikke bare skal kunne bli en god og dynamisk arbeidsplass, men også en utmerket lærebedrift for unge som har et genuint ønske om en fremtid innen faget.

Steinsland Svenn B Bygg-Tømrermester

holder til på besøksadressen Nadlane 27. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1994-06-10 og som et Enkeltpersonforetak. Steinsland Svenn B Bygg-Tømrermester driver i bransjene "Bygg - og tømrermestere" og "Tømrere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Steinsland Svenn B Bygg-Tømrermester på telefon 56 52 00 16, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.byggmestersteinsland.no

Besøksadresse Nadlane 27
Postadresse Nadlane 27
 
Epost
post@byggmestersteinsland.no
Telefon
(+47) 56 52 00 16
Mobiltelefon
(+47) 450 03 121

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies