IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Steinseth Arrangement

Vis i kart
66 78 75 46
steinseth@steinseth.no www.steinseth.no

Mer informasjon

Har du lyst til å lære å ri i sommer? Eller du som mener du kan - har du kanskje lyst til å lære mer? Eller kanskje du bare liker hester?

Vi har rideleir for hesteinteressert ungdom fra 9 år og oppover. På rideleiren vil du i løpet av en uke lære ridning i teori og praksis, og du vil også lære å ha ansvar for egen hest.

Steinseth Ridesenter ligger 25 km fra Oslo og 5 km fra Asker Sentrum, midt i et fint natur- og skogsområde. Ridesenteret har derfor et fint utgangspunkt for turer i skog og mark. Vi har 2 ridehus, utendørs ridebane og feltrittbane.

Til rideundervisningen benytter vi forskjellige hesteraser fra små ponnier til store halvblodshester. Vi har derfor alltid hester som passer til den enkelte, store eller små, øvede eller uøvede.

Selskapsarrangementer, møter, konferanser og kick-offs blir skreddersydd for den enkelte kunde. I tillegg til å gjøre bruk av rideskolens hestemateriell til kanefart, ridestafetter og andre aktiviteter, har firmaet etablert kontakt med samarbeidspartnere som gjør det mulig å tilby alt fra crosscart-kjøring, rapellering og andre utfordringer.

Steinseth Arrangement holder til på besøksadressen Solliveien 74, 1384 Asker. Foretaket ble startet i 1988-06-15 og registrert i brønnøysund-registrene 1988-10-26 og som et Aksjeselskap. Steinseth Arrangement driver i bransjene "Regnskap og bokføring" og "Øvrige idrettsklubber og foreninger". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Steinseth Arrangement på telefon 66 78 75 46, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.steinseth.no

Besøksadresse Solliveien 74, 1384 Asker
Postadresse Solliveien 74, 1384 Asker
 
Epost
steinseth@steinseth.no
Telefon
(+47) 66 78 75 46
Telefaks
(+47) 66 90 11 22

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies