IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Steinkjer Mottakssenter

Vis i kart
74 16 08 90
steinkjer.mottak@hero.no http://www.hero.no/Mottak/Mottak/Steinkjer/(valg)/Mottak

Mer informasjon

Steinkjer mottakssenter ligger midt i Nord-Trøndelag, og ble startet i april 2009. Det har plass til 150 beboere og er et desentralisert mottak, med boenheter innenfor en radius av tre kilometer fra Steinkjer sentrum.

Mottaket har 6,5 årsverk. Med helsesøster er det ni personer som deler kontorlandskap ved mottaket. Kontoret er plassert midt i Steinkjer sentrum, nært jernbanen og andre offentlige tjenestetilbud. I tillegg driver mottaket et aktivitetshus for asylsøkerne som er åpent alle dager utenom søndag. To beboere er ansvarlige for å holde huset åpent når øvrig personale ikke er tilgjengelige. På aktivitetshuset er det internettkafé, treningsrom og tv-rom.

Mottaket har et meget godt samarbeid med kommunen om bruk av fotballbaner, bibliotek og norskkurs, samt i forbindelse med bosetting. Videre har Steinkjer mottakssenter også et samarbeid med Røde Kors om internasjonal kafé som er åpen for alle hver torsdag.

Ansatte ønsker at beboerne skal ha et positivt opphold ved mottaket. Mottaket har et godt samarbeidsråd for at beboerne skal ha gode muligheter for innflytelse på sin egen hverdag. UDIs tilsynsrapport konkluderer i sin tilsynsrapport at Steinkjer mottakssenter er veldrevet.

Kontaktinformasjon

http://www.hero.no/Mottak/Mottak/Steinkjer/(valg)/Mottak

Besøksadresse Kongens gate 31, 7713 Steinkjer
Postadresse Skolegt. 14, 7713 Steinkjer
 
Epost
steinkjer.mottak@hero.no
Telefon
(+47) 74 16 08 90
Telefaks
(+47) 74 16 75 12

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies