IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Steinkjer Begravelsesbyrå

-Har bistått familier siden 1946.

Vis i kart
74 16 70 20

Åpningstider ( i dag: Døgnbemannet )

Mandag
Døgnbemannet
Tirsdag
Døgnbemannet
Onsdag
Døgnbemannet
Torsdag
Døgnbemannet
Fredag
Døgnbemannet
Lørdag
Døgnbemannet
Søndag
Døgnbemannet
post@steinkjerbegravelsebyra.no www.steinkjerbegravelse.no

Mer informasjon

Velkommen til Steinkjer begravelsesbyrå

Å miste noen man er glad i er kanskje det vanskeligste man opplever i livet. Selv når alder eller sykdom gjør døden til en naturlig utgang, kommer øyeblikket plutselig. Mange spørsmål vil dukke opp, både med hensyn til følelsesmessige reaksjoner, og i forbindelse med praktiske gjøremål frem mot begravelsen. Vår mangeårige erfaring gir trygg hjelp og veiledning i en tung og vanskelig tid.

Våre fem ansatte arbeider for at gravferden skal bli en personlig og verdig avskjed med avdøde, tilpasset den enkeltes livssyn. Vi ønsker å legge til rette for at de pårørende kan ta del i de praktiske gjøremål rundt begravelsen.

Vi er medlem av Begravelsesbyråenes forum Norge ( BFN ) . Dette er et kvalitetsstempel som innebærer at vi må oppfylle bransjens opplæring og krav til kvalifikasjoner. Hensynsfullhet og verdighet i yrkesutøvelsen står sentralt.

Byrået har taushetsplikt om alle personlige forhold.

Vår vakttelefon er bemannet hele døgnet - det betyr at du når som helst kan ringe oss ved behov for hjelp.

Steinkjer Begravelsesbyrå

holder til på besøksadressen Håkkagata 2, 7714 Steinkjer. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2003-02-05 og som et Enkeltpersonforetak. Steinkjer Begravelsesbyrå driver i bransjene "Begravelsesbyråer" og "Blomsterbutikker". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Steinkjer Begravelsesbyrå på telefon 74 16 70 20, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.steinkjerbegravelse.no

Besøksadresse Håkkagata 2, 7714 Steinkjer
Postadresse Håkkagata 2, 7714 Steinkjer
 
Epost
post@steinkjerbegravelsebyra.no
Telefon
(+47) 74 16 70 20

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies