IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Steinhuggeriet AS

Vi har stort fokus på å levere gravsteiner av høy kvalitet

Vis i kart
77 84 24 00

Åpningstider ( i dag: Stengt )

Mandag
08:00 - 16:30
Tirsdag
08:00 - 16:30
Onsdag
08:00 - 16:30
Torsdag
08:00 - 16:30
Fredag
08:00 - 16:30
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
post@steinhuggeriet.no www.steinhuggeriet.no

Mer informasjon

Steinhuggeriet AS eies og drives av Nina Sandbakk Kristensen og Tommy Kristensen, og er en andre generasjons familiebedrift. Steinhuggeriet AS ble stiftet i 2006 av Nina’s far. Han hadde da i ca 30 år drevet et begravelsesbyrå der han også har solgt gravsteiner som agent for andre steinhuggeri i alle disse årene. Etter å ha sett hvor dyrt begravelser og gravsteiner hadde blitt over en årrekke, ville han gjøre gravsteinen billigere for pårørende. Etter å ha vært på reise i Kina fikk ha se hvor god kvalitet det var på steinen som ble levert derfra. Han ble imponert over hvor dyktige håndverkere de var, og hvor nøye de var på at det de leverte hadde best mulig kvalitet. Den fabrikken vi bruker er en stor leverandør av gravsteiner til det europeiske og australske markedet, og har derfor innført HMS rutiner som tilfredsstiller norske krav. Han bestemte seg da for å satse på import av gravsteiner som halvfabrikat, for så å ferdigstille dem her, og så selge dem direkte til kundene uten det fordyrende mellomleddet som agentene er. Vi får da direkte kontakt med kundene våre, og vi er selv ansvarlig for at kunden er fornøyd. Ved å gjøre det på denne måten har vi sluppet å investere i store dyre maskiner og mange ansatte, samt at vi slipper å betale dyr provisjon til agenter som selger steinene for oss. I tillegg har vi som en av få gravsteinleverandører, opprettet en nettbutikk, noe som har ført til reduserte administrasjonskostnader.

Vi bruker kun førsteklasses stein som er beregnet for norske forhold og som bearbeides av dyktige fagfolk. Vi har stort fokus på å levere gravsteiner av høy kvalitet, gi god service, samt å være en av landets billigste leverandører av gravstein. Dette har gjort at vi i dag er en av landets ledende gravsteinleverandører, noe vi også har som mål å være i årene fremover.

Dersom dere ønsker å se på vårt utvalg før dere bestiller, så er det bare å komme innom. Vi har alle våre modeller utstilt i vårt lokale. Ønsker dere bistand til ettergravering på en stein så er det bare å ta kontakt.

Kontaktinformasjon

www.steinhuggeriet.no

Besøksadresse Finnfjord, 9300 Finnsnes
Postadresse Finnfjord, 9300 Finnsnes
 
Epost
post@steinhuggeriet.no
Telefon
(+47) 77 84 24 00
Telefaks
(+47) 77 84 05 80

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies