IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Steinerskolen I Kristiansand

Vis i kart
38 07 97 30
kristiansand@steinerskolen.no www.kristiansand.steinerskolen.no

Mer informasjon

Velkommen til Steinerskolen I Kristiansand!

Steinerskolen ønsker å møte elevene som unike individer med hver sin vei til kunnskaper og ferdigheter. Læringsprosessene må derfor involvere hele mennesket; hode, hjerte og kropp. Stoffet presenteres muntlig av engasjerte lærere uten læreboka som mellomledd og bearbeides gjennom ulike kunstneriske uttrykk; sang og dans, maling og modellering.

De ytre rammene; arkitektur, farger, tekstiler og utstyr basert på gamle håndverkstradisjoner og naturmateriale, skal underbygge vårt grunnsyn. Læring er ikke bare tenkning, men også sansing, opplevelser, bevegelse og lek.

Ta gjerne kontakt eller besøk våre hjemmesider for mer informasjon!

Steinerskolen I Kristiansand holder til på besøksadressen Tryms vei 13, 4631 Kristiansand S. Foretaket ble startet i 1992-08-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-02-20 og som et Sti. Steinerskolen I Kristiansand driver i bransjene "Grunnskoler" og "Offentlige grunnskoler". Foretaket har 34 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Steinerskolen I Kristiansand på telefon 38 07 97 30, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kristiansand.steinerskolen.no

Besøksadresse Tryms vei 13, 4631 Kristiansand S
Postadresse Tryms vei 13, 4631 Kristiansand S
 
Epost
kristiansand@steinerskolen.no
Telefon
(+47) 38 07 97 30

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies